Kursus

Effektiv kommunikation og personlig stil

Få dit budskab igennem, og bliv hørt

Flerdagskursus
Priser fra 12.200 kr. (ekskl. moms).

Forfin dit personlige udtryk, og bliv bedre til at kommunikere budskaber, der bliver hørt, husket og gør indtryk. På kurset får du teknikker, der fremmer dine formidlingsevner, så du kommunikerer klart og tilgængeligt for forskellige målgrupper. Dit individuelle udtryk bliver klart, autentisk og effektfuldt. Deltag, hvis du ønsker en mere naturlig autoritet, der gør indtryk i forsamlinger.

Du er fagligt velfunderet og navigerer i en travl hverdag, hvor budskaber skal leveres hurtigt, præcist, overbevisende og indlevende. En vigtig del af din resultatskabelse ligger i formidlingen. Find vejen til en mere sikker og effektiv kommunikation.

Udbytte
På dette træningsforløb over 3 dage arbejder du praktisk med, hvordan du bruger dig selv bedst i en formidlerrolle, uanset hvilket stof du skal formidle. Vi finder det unikke frem i din formidling, tager udgangspunkt i dine personlige styrker og løfter dig videre herfra.

Kurset giver dig:

 • større forståelse af, hvordan du kommunikerer effektivt, uanset om forsamlingen er lille eller stor
 • større personligt og autentisk udtryk
 • evnen til at gøre forsamlinger trygge, så dine budskaber bliver husket, forstået og gør indtryk
 • værktøjer til at få bugt med evt. nervøsitet eller præstationsangst, så du kan bevare din ro, dit overblik og din gennemslagskraft – også i pressede situationer.

Efter kurset har du konkrete værktøjer til større gennemslagskraft og autenticitet, så du med større overbevisning og effekt tager ordet i forskellige forsamlinger.

Deltag
Deltag, hvis du ofte står i situationer, hvor du skal formidle viden til flere deltagere – interne som eksterne. Du ønsker at blive mere afslappet og tydelig i din kommunikation. Du kan være leder, underviser, advokat, journalist, konsulent eller projektansvarlig.

Indhold
Når du skal præsentere dine budskaber, skal du stimulere en interesse og vække en opmærksomhed hos dine lyttere. Det gør du ved at være nærværende. Det kræver kendskab til både teori og ikke mindst praktisk træning.

Vi arbejder med temaerne:

 • Teori om kommunikation og sammenhængen mellem det talte ord, krop og stemme (verbal og nonverbal kommunikation)
 • Det personlige udtryk hos hver enkelt deltager, som gør det endnu lettere at aflevere ’et effektfuldt personligt visitkort’, der kan huskes og gør indtryk
 • Effektive kommunikationsværktøjer, der styrker en- og tovejskommunikation og gør det muligt at nå forskellige målgrupper
 • Teknikker, der stimulerer interesse, opmærksomhed og hukommelse hos dem, der lytter
 • Teknikker til at overvinde tankeblokeringer, vende nervøsitet og bevare roen i pressede situationer.

I tæt samspil med underviserne styrker du din bevidsthed om kropssprog, stemmeføring, ordvalg og mental tilstand, så det, du siger, har effekt og bliver husket.

Form
Undervisningen består af teori, praktiske øvelser og personlig feedback til alle deltagere. Underviserne har mange års erfaring i at se personlige styrker. De er direkte i deres feedback og tager ansvaret for at skabe et trygt og positivt rum, hvor læring og udvikling er muligt i accelereret form.

Kurset varer tre dage og bygger på principperne fra den lidt længerevarende uddannelse ’Professionel performer’. De otte dage anbefales til dig, der vil endnu mere i dybden.

Der er maks. plads til 14 deltagere på kurset for at sikre god tid til personlig feedback. Udbyttet af forløbet bygger i høj grad på deltagernes aktive deltagelse.

Undervisere
Else Qualmann
Skuespiller, instruktør og performancecoach. Hun underviser i kommunikation, kreativitetstænkning og performance. Hun har været tilknyttet Det Kongelige Teater og har i over 25 år arbejdet med at se potentialer og få dem frem i individer og grupper. Else er gentagne gange over de sidste otte år blevet udråbt som en af Danmarks mest inspirerende foredragsholdere. Hun er partner i firmaet Out Of The Box.

Proceskonsulent Kirsten Krogh er cand.negot. med overbygning i ledelse fra EM, Strasbourg, og med speciale i organisatorisk læring og udvikling. Hun har en fortid som konsulent på nogle af landets førende kreative bureauer og er partner i firmaet Out Of The Box.

Sådan får du mere ud af dit kursus
Få viden og inspiration til, hvordan du selv og din virksomhed får et markant større udbytte af dit kursus. Både i din forberedelse inden kurset. Når du er afsted på kurset. Og når du skal implementere det, du har lært, i dit arbejde.   

Lær hvordan på vores gratis workshop ’100% læring’ i København.

 

 

Afmeldingsfrist

7. april 2018

Datoer

7.-9. maj 2018 kl. 9.00-16.00

Pris, tid og sted

 • Ikke-medlemmer
  13.600 kr. (ekskl. moms)
 • Medlemmer
  12.200 kr. (ekskl. moms)
 • Medlem af Danske Advokater/Danske Virksomhedsjurister
  12.200 kr. (ekskl. moms)
 • Mandag den 7. maj-onsdag den 9. maj 2018
  Klokken 9.00-16.00
 • MBK Kursuslokaler
  Pilestræde 61, 1, 1112 København K
Se andre afholdelser

Yderligere spørgsmål til kurset?

Kursusansvarlig:
Karin Rasmussen
dk¤djoef¤kir¤kir@djoef.dk¤ ?subject=Effektiv kommunikation og personlig stil - 28713
Tlf. 33 95 98 33
Se betingelser for tilmelding, afmelding, ændringer og betaling