Kursus

Informationsmøde om personlig udvikling i arbejdslivet

Endagskursus
Gratis

Bliv klogere på, hvordan du udvikler dig personligt i dit arbejdsliv, og hvad du skal være opmærksom på, når du vælger kompetenceudvikling. Det er gratis at deltage. Du får en smagsprøve på, hvordan du kan bruge mere end blot hovedet i dit arbejde, når en af underviserne på udviklingsforløbet 'Karriere med overskud' fortæller, hvordan du kan arbejde med og udvikle din emotionelle og kropslige intelligens. Efter en halv times indlæg får du en præsentation af Djøfs forskellige kurser inden for personlig udvikling ved rundbordsmøder med underviserne.

Program

Kl. 8.30-9.00     Fra IQ til BQ v/ Jacqueline Albers Tomasen

Din rationelle viden er kun en begrænset del af bevidstheden. Du kan med stor fordel blive mere bevidst ved at udvikle din emotionelle intelligens (EQ) og din kropslige intelligens (BQ). Hør, hvordan du får mere end blot hovedet med dig på arbejde.

Kl. 9.00-9.25     En kort præsentation ved underviserne på følgende af Djøfs kurser:

Kl. 9.25-10.00 Få svar på dine spørgsmål vedrørende et eller flere specifikke kurser.

Fra IQ til BQ

Studier af EQ har blandt andet vist en sammenhæng mellem høj EQ og høj indtjening i virksomheden, og at EQ har dobbelt så stor betydning for performance som høj IQ. Mennesker med høj EQ er af værdi for arbejdspladsen, blandt andet fordi de er bedre til at håndtere svære situationer, kommunikere deres holdning klart, og de vinder mere respekt fra samarbejdspartnere.

BQ handler om, hvad du ved om din krop og evnen til at lytte til og forstå signaler fra kroppen. Umiddelbart kan det synes som irrelevant for succes i arbejdslivet som vidensarbejder, men nej.  Din kropslige intelligens har direkte indflydelse på dit arbejde og din performance, fordi den i høj grad har betydning for dine følelser, tanker, selvtillid og energi, og ikke mindst din sindstilstand.

Der er altså flere gode grunde til, at du som djøfer lærer at forstå og bruge din krop i relation til dit arbejde.

Få personlig rådgivning om valg af kurser og uddannelser
Hvis du allerede nu ønsker sparring om dit valg af kurser eller uddannelser, så kontakt Ida Fredslund Hinrichsen på telefon 33 95 98 99 eller mail ifh@djoef.dk, hvis du vil have personlig rådgivning.

Gratis informationsmøde

Pris, tid og sted

 • Ikke-medlemmer
  Gratis
 • Medlemmer
  Gratis
 • Medlem af Danske Advokater/Danske Virksomhedsjurister
  Gratis
 • Tirsdag den 22. august 2017
  Klokken 8.30-10.00
 • Djøf Kursuscenter
  Gothersgade 133, 1123 København K
Se andre afholdelser

Yderligere spørgsmål til kurset?

Kursusansvarlig:
Line Holm Vang
dk¤djoef¤lic¤lic@djoef.dk¤ ?subject=Informationsmøde om personlig udvikling i arbejdslivet - 28699
Tlf. 33 95 01 96
Se betingelser for tilmelding, afmelding, ændringer og betaling