Oversigt

Kurser & uddannelser i projektledelse og -styring

Find dit næste kursus i projektledelse. Vælg mellem en række projektledelseskurser og projektlederuddannelser for nye og mere erfarne projektledere.

Find kurser og uddannelser

  • Projektledelse - 37 resultater
Tidspunkt
Beskrivelse
Sted
Pris

Fremtidige

04. sep. 17kl. 09:00

Djøfs projektlederuddannelse

Du får de klassiske metoder og træner alle facetter i projektlederrollen.

Hovedstaden

Kr. 45.900 / 52.900Ekskl. moms

11. sep. 17kl. 09:00

Grundlæggende projektledelse

Du lærer at være en systematisk projektleder med effektive værktøjer

Hovedstaden

Kr. 9.500 / 10.900Ekskl. moms

13. sep. 17kl. 09:00-17:00

Bliv skarp på gevinstrealisering

Lær at realisere gevinsterne ved forandringer og projekter

Hovedstaden

Kr. 5.300 / 5.900Ekskl. moms

14. sep. 17kl. 09:00

Kommunikation og teamrelationer - Diplomuddannelsen i projektledelse modul 2

Hovedstaden

Kr. 17.300 / 19.300Momsfri

14. sep. 17kl. 09:00

Projektstrategi og organisation - Diplomuddannelsen i projektledelse, modul 3

Hovedstaden

Kr. 17.300 / 19.300Momsfri

19. sep. 17kl. 09:00

Metoder og værktøjer - Diplomuddannelsen i projektledelse modul 1

Hovedstaden

Kr. 17.300 / 19.300Momsfri

20. sep. 17kl. 08:30-10:00

Informationsmøde: Sådan vælger du den rette projektlederuddannelse

Hovedstaden

Gratis

09. okt. 17kl. 09:00

Effektiv ledelse af projekter

Du styrker din evne til at motivere og bevare gejsten i arbejdet med projekter

Hovedstaden

Kr. 10.900 / 12.500Ekskl. moms

11. okt. 17kl. 09:00

Projektstyring i praksis

Gør din projektplan til en detailplan, du kan styre efter i hverdagen.

Hovedstaden

Kr. 10.900 / 12.500Ekskl. moms

25. okt. 17kl. 09:00

Kvalitetsudvikling og evaluering - valgfrit modul

Du lærer at lede effektive kvalitetsudviklings- og evalueringsforløb

Hovedstaden

Kr. 8.800 / 9.700Momsfri

Se flere kurser inden for

Projektlederkurser med høj kvalitet

På Djøfs projektlederkurser og projektlederuddannelser får du undervisning på et højt fagligt niveau. Du møder andre højtuddannede, hvis arbejdsmæssige udfordringer ligner dine. Det skaber optimale rammer for din kompetenceudvikling og sikrer, at du får mest muligt ud af dit kursus i projektledelse.

Hos Djøf finder du kurser for både nye og mere erfarne projektledere. Et bredt udvalg af kurser i projektledelse sikrer, at du kan finde netop det projektlederkursus, der er relevant for dig. Djøfs kurser og uddannelser i projektledelse er designet til at gøre en forskel for din projektledelse i praksis. På vores projektledelseskurser bliver du undervist af markedets dygtigste undervisere, og du får et unikt afsæt for at udvikle dig som projektleder.

Vælg det rigtige kursus i projektledelse

Det kan blive et projekt i sig selv at vælge det rigtige kursus i projektledelse. Der findes mange kurser og uddannelser i projektledelse, og projektarbejdsformen er en del af hverdagen for rigtig mange. Derfor er der flere perspektiver, du skal overveje, inden du vælger et kursus i projektledelse. Hos Djøf kan du få rådgivning og sparring til at vælge netop det projektlederkursus eller den projektlederuddannelse, der matcher din situation og dine udfordringer.

Ring til Djøfs kursusrådgivere, hvis du har brug for sparring, inden du vælger dit næste projektledelseskursus. Ud over stor erfaring med kompetenceudvikling inden for projektledelse kan du trække på vores viden om højtuddannedes opgaver og udfordringer.

Interne kurser i projektledelse

Er I flere, der har samme behov for kompetenceudvikling inden for projektledelse, er et internt projektlederkursus ofte den bedste løsning. Et internt kursus i projektledelse giver mulighed for at skabe et fælles fundament og er ofte en økonomisk besparelse. Undervisningen på et internt kursus i projektledelse tager afsæt i netop jeres organisatoriske kontekst. I udvikler jeres projonClick="ga('send','event', 'Kurser i projektledelse - Djøf', 'Click', '/kurser-og-arrangementer/virksomhedskurser.aspx',0);" ektledelseskompetencer i velkendte omgivelser, og I får en fælles forståelse af projektlederens rolle i netop jeres organisation.

Hos Djøf kan I få skræddersyet et kursus i projektledelse til netop jeres behov. I kan også vælge et af vores eksisterende kursustilbud til projektledere eller kombinere flere eksisterende kurser til en hel projektlederuddannelse.

Få mere ud af dit kursus i projektledelse

Tilmelder du dig et projektlederkursus eller en projektlederuddannelse hos Djøf, får du samtidig mulighed for at deltage på ’100 % læring’ – en gratis læringsworkshop, der styrker din evne til at lære nyt.

Workshoppen ’100 % læring’ giver dig viden og værktøjer, der optimerer din læring og evne til at fastholde dine nye projektledelseskompetencer. Også når du vender tilbage til din arbejdsplads og skal arbejde med projektledelse i praksis. Workshoppen varer 1½ time og giver dig konkret input til, hvordan du kan få mere ud af din læring og dermed øge udbyttet af dit kursus i projektledelse – både før, under og efter kurset.