Oversigt

Kurser i kommunikation - lær effektiv kommunikation

Find dit næste kursus i kommunikation. Vælg mellem en kommunikationsuddannelse og en lang række kommunikationskurser, og styrk dine evner som kommunikatør.

Find kurser og uddannelser

  • Kommunikation - 48 resultater
Tidspunkt
Beskrivelse
Sted
Pris

Denne uge

26. sep. 17kl. 09:00

Den nye embedsmand (mesterlære for nye embedsmænd)

Din genvej til at begå dig i det offentlige - træn med erfarne praktikere

Hovedstaden

Kr. 11.900 / 19.900Ekskl. moms

Næste uge

04. okt. 17kl. 09:00-16:00

Personlig power med krop og stemme

Stå klokkeklar og knivskarp med et autentisk personligt udtryk

Hovedstaden

Kr. 7.900 / 9.300Ekskl. moms

Fremtidige

09. okt. 17kl. 09:00

Rådgiveruddannelsen Professional Advisor

Hovedstaden

Kr. 29.900 / 35.400Ekskl. moms

11. okt. 17kl. 09:00-16:00

Politisk interessevaretagelse

Introduktionskursus til stakeholderrelationer, lobbyisme og public affairs

Hovedstaden

Kr. 4.700 / 5.300Ekskl. moms

24. okt. 17kl. 09:00

Strategisk interessevaretagelse

Træn dine kompetencer i stakeholder management, lobbyisme og public affairs

Hovedstaden

Kr. 10.900 / 12.400Ekskl. moms

26. okt. 17kl. 09:00

Assertiv kommunikation

Sig din mening med respekt

Hovedstaden

Kr. 10.400 / 11.500Ekskl. moms

01. nov. 17kl. 08:30

Præsentationsteknik - når du er på

Præsentationer med engagement og troværdighed

Hovedstaden

Kr. 12.800 / 14.300Ekskl. moms

07. nov. 17kl. 08:30

Djøfs kommunikationsuddannelse

Hovedstaden

Kr. 33.900 / 38.900Ekskl. moms

14. nov. 17kl. 09:00

Chefkonsulentuddannelsen

Opnå stærk personlig og organisatorisk gennemslagskraft

Hovedstaden

Kr. 52.000 / 59.000Ekskl. moms

15. nov. 17kl. 09:00-16:00

Strategisk faglig formidling

Det strategiske skriveværksted

Hovedstaden

Kr. 4.500 / 5.200Ekskl. moms

Se flere kurser inden for

Kvalitetskurser i kommunikation

Du finder et bredt udvalg af kommunikationskurser hos Djøf. Uanset om du har behov for at forbedre din skriftlige formidling, eller du ønsker at styrke din mundtlige kommunikation, har Djøf kommunikationskurser af en høj faglig kvalitet. Du deler kommunikationsudfordringer med andre højtuddannede på vores kommunikationsuddannelse, skrivekurser og kurser i mundtlig kommunikation.

Hos Djøf bliver du trænet af de bedste. Du møder de mest kompetente undervisere på vores kurser i kommunikation. Selvom vores kommunikationskurser hviler på et teoretisk fundament, handler det mest af alt om at give dig praktisk træning, du nemt kan bruge efter et kommunikationskursus. Når du finder din personlige kommunikationsstil, øger du din gennemslagskraft betydeligt.

Når du skal vælge et kommunikationskursus

Når du gerne vil blive bedre til at kommunikere, er der rigtig mange kurser i kommunikation at vælge imellem. Og kommunikation er nok den kompetence, som ingen af os rigtig kan komme udenom. Inden du vælger dit næste kursus i kommunikation eller en kommunikationsuddannelse, kan der være en række perspektiver, du skal overveje nærmere.

Du kan hente sparring hos vores erfarne rådgivere, når du skal vælge mellem kurser i strategisk kommunikation, skrivekurser eller kurser, der styrker din gennemslagskraft. Djøfs rådgivere hjælper dig med at finde det kommunikationskursus, der bedst understøtter din rolle og dine arbejdsopgaver. De har et godt indblik i djøfernes udfordringer, når det kommer til kommunikations- og formidlingsopgaver. 

Kommunikationskurser som interne forløb

Der kan være mange fordele ved at gennemføre et kommunikationskursus som et internt forløb. I får mulighed for at tage udgangspunkt i jeres fælles problemstillinger og udfordringer i forhold til skriftlig formidling eller mundtlig kommunikation. Samtidig kan kurset i kommunikation blive rammesat af organisationens kommunikationsplatform, sprogpolitik, corporate tone of voice eller andre retningslinjer for intern og ekstern kommunikation.

Djøf kan tilpasse et eller flere af vores nuværende kommunikationskurser til jer. I kan også vælge at få udviklet et skræddersyet kommunikationskursus, der fuldstændig matcher jeres behov. Et kursus, der styrker jeres kommunikation og sikrer gennemslagskraft på tværs af organisationen.

Din læring starter før dit kommunikationskursus

Du kan få endnu mere ud af dit næste kursus i kommunikation, hvis du benytter dig af vores gratis læringsworkshop, ’100 % læring’. Når du deltager i workshoppen, får du indblik i, hvordan du kan optimere dit udbytte af dit kommunikationskursus, så det har en større effekt i praksis.

’100 % læring’-workshoppen styrker din læring på 1½ time, så du lettere kan implementere og fastholde dine nye kommunikationskompetencer i hverdagen efter dit kursus i kommunikation. Du får teori og metoder om læring, som du kan bruge både før, under og efter dit kursus i præsentationsteknik, skriftlig formidling eller mundtlig kommunikation.