Oversigt

Kurser og uddannelser

Find dit næste kursus blandt Djøfs mange tilbud. På Djøfs kurser og uddannelser møder du andre højtuddannede og får undervisning på et højt fagligt niveau.

Find kurser og uddannelser

Se flere kurser inden for

Uddannelser og længerevarende forløb

Få papir på dine kompetencer og styrk dit cv med en uddannelse.

Obligatorisk efteruddannelse for advokater

Brug dine lektioner kreativt - få komplekse kompetencer.

Afklar dit kursusvalg

Vælg rigtigt. Lad Djøfs erfarne rådgivere guide dig, inden du vælger kursus eller uddannelse.

4 erfarne rådgivere

Få gode råd og sparring hos Djøfs fire erfarne uddannelsesrådgivere, inden du vælger dit næste kursus.

missing

Jens Breum
Videnudviklingschef
Djøfs Kurser og Uddannelser

Ekspertise:
Jeg rådgiver om kursus- og uddannelsesvalg med baggrund i min erfaring som chef, konsulent og underviser

Kontakt mig om:

Ledelse
Diplomuddannelsen i ledelse
Diplomuddannelsen i projektledelse
missing

Ida Fredslund Hinrichsen
Videnudviklingschef
Djøfs Kurser og Uddannelser

Ekspertise:
Jeg rådgiver om kursus- og uddannelsesvalg med baggrund i min erfaring som konsulent og underviser.

Kontakt mig om:

Kommunikation
Organisatoriske kompetencer
Personlige kompetencer
missing

Steen Odmand Jørgensen
Videnudviklingschef
Djøfs Kurser og Uddannelser

Ekspertise:
Jeg rådgiver om kursus- og uddannelsesvalg med baggrund i min erfaring som økonom, konsulent og chef.

Kontakt mig om:
Økonomi
Forretningsudvikling
Projektledelse
missing

David Kiertzner
Videnudviklingschef
Djøfs Kurser og Uddannelser

Ekspertise:
Jeg rådgiver om kursus- og uddannelsesvalg med baggrund i min erfaring som jurist og underviser.

Kontakt mig om:

Jura
Forhandling
Bestyrelsesarbejde

Kvalitetskurser for højtuddannede

Som medlem af Djøf er du på hold med 90.000 andre af Danmarks dygtigste mennesker. Det betyder, at du på Djøfs kurser og uddannelser møder kursusdeltagere, hvis baggrund og udfordringer typisk ligner dine. Dygtige undervisere er med til at sikre et højt fagligt niveau, og sammen skaber I de optimale rammer for din kompetenceudvikling.

På Djøfs kurser og uddannelser får du undervisning af høj kvalitet, der bygger på et indgående kendskab til højtuddannedes opgaver og arbejdsliv. Alle kurser og uddannelser er designet til at gøre en forskel for dig i praksis, så du bliver bedre rustet til at nå dine mål og øger din markedsværdi. 

Vælg rigtigt, når du vælger kursus

Det er vigtigt, at du vælger rigtigt, når du vælger kursus eller uddannelse. Du vil selvfølgelig gerne vælge relevant kompetenceudvikling, der både styrker din faglige profil og dine karrieremuligheder. Men der kan være mange forskellige perspektiver, du skal tage højde for, inden du vælger dit næste kursus.

Få rådgivning om valg af kursus. Hos Djøf kan du få sparring til at finde det kursus eller den uddannelse, der helt præcist matcher dit behov. I rådgivningen kan du trække på vores erfaring med kompetenceudvikling og viden om højtuddannedes udfordringer og opgaver.

Kompetenceudvikling for virksomheder

Med et internt kursus eller en intern uddannelse kan I skabe fælles fodslag, fokuseret læring og bedre resultater, fordi flere medarbejdere får dækket samme behov for kompetenceudvikling. Der kan være mange fordele ved at vælge et internt kursus eller en intern uddannelse, og det er samtidig ofte den mest økonomiske løsning.

Djøfs interne kurser og uddannelser tager altid afsæt i virksomhedens konkrete behov og organisatoriske kontekst, så både medarbejdere og organisation får størst muligt udbytte af kurset. I kan vælge at få skræddersyet et forløb kun til jer, eller I kan gennemføre et af vores åbne kurser kun med jeres medarbejdere. Med Djøf som samarbejdspartner får I faglig kompetent rådgivning, kvalificerede undervisere og faglig fleksibilitet.

Hos Djøf får du mere ud af dit kursus

Det er både dit og vores mål, at du kommer hjem med ny faglig viden, når du har været på kursus eller taget en uddannelse. Derfor gør vi os umage for at skabe de bedste rammer for din læring på vores kurser, så du bliver bedre rustet til at nå dine mål og øger din markedsværdi.

Som kursusdeltager hos Djøf får du mulighed for at deltage på den gratis workshop ’100 % læring’ inden dit kursus. Workshoppen giver dig nyttige redskaber, der understøtter din læring, så du får det optimale ud af dit kursus eller din uddannelse. Du får gode tips til at øge udbyttet af dit kursus, både før, under og efter kurset. Workshoppen giver dig viden om god læring og idéer til, hvordan du fastholder det lærte i hverdagen.