]]>

Djøf

Interne virksomhedskurser

Et internt virksomhedskursus er den rigtige løsning, når flere medarbejdere i jeres virksomhed har brug for samme kompetenceløft, og kurset skal tilrettelægges med udgangspunkt i jeres konkrete udfordringer og behov.

Virksomhedskurser specifikt til jeres virksomhed

Et internt virksomhedskursus er typisk en god idé, hvis I ønsker:

  • at skabe fælles forståelse for mål og retning
  • at sikre et fortroligt rum til udvikling
  • at vælge den mest omkostningseffektive løsning
  • at skabe fælles sprog, praksis og metoder.

Et virksomhedskursus tager ofte udgangspunkt i vores 200 åbne kurser, men vi kan udvikle og tilpasse kurset til jeres specifikke behov.

Vi kan integrere jeres egne cases i kurset eller inkludere jeres fagspecialister eller repræsentanter fra ledelsen i kursusprogrammet. Sammen finder vi den bedste måde at gøre det på i forhold til netop jeres behov og ønsker. 

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte vores chefkonsulenter Brigitta Fogt og Helle Klitlund Bévort, som står til rådighed i forbindelse med spørgsmål eller planlægning af forløbet.

Brigitta Fogt

Brigitta Fogt

Telefon: 33 95 98 06 Mail: dk¤djoef¤bbf

Helle Klitlund Bévort

Helle Klitlund Bévort

Telefon: 33 95 96 45 Mail: dk¤djoef¤hkb

Djøf som samarbejdspartner

I dialogen om et internt virksomhedskursus får I faglig kompetent sparring på kursusindhold og læringsdesign. Naturligvis uden beregning.

Som jeres samarbejdspartner er det er vores mål, at I bliver klædt på til at vælge den helt rigtige løsning. Vi spørger ind til jeres udfordringer og kvalificerer jeres idéer for at sikre, at kurset giver jer netop det, I har brug for.

I udviklingen af jeres virksomhedskursus kan I trække på vores erfaring med kompetenceudvikling og vores indgående viden om at skabe effektive læringsdesign, der er afgørende for, at kurset skaber værdi i praksis.

Vi har mange års erfaring med at designe kursusforløb til både ledere og medarbejdere inden for områder som fx jura, ledelse, projektledelse, økonomi og personlig udvikling.

Korte kurser eller uddannelser med ECTS-point

Uanset om I vælger et kort, intensivt kursus eller et længere udviklingsforløb, er alle elementer gennemprøvede, og underviserne nøje udvalgt ud fra faglig indsigt og deres erfaring som formidlere. 

I kan også vælge uddannelser med ECTS-point på diplomniveau som virksomhedskursus. Det giver jeres medarbejdere et stærkt fagligt afsæt og papir på deres kompetenceløft.

FAQ om virksomhedskurser

Deltagerne kan være både ledere og medarbejdere.

Det kan være deltagere i et team eller på tværs af organisationen. Det kan både være medlemmer af Djøf og ikke-medlemmer. Det er suverænt jer, der bestemmer, hvem der deltager.

Ja, det ser vi ofte.

Men det er vigtigt at have indholdet og deltagernes forudsætninger for øje. På nogle kurser øges værdien med blandede holdsammensætninger. På andre skal man være forsigtig. De fleste virksomhedskurser er for højtuddannede, men der er ingen krav til uddannelse.

Det afhænger fuldstændigt af indholdet, designet og målet med kurset. 

Virksomhedskurser afholdes i hele landet. Også i udlandet.

Som regel afholdes kurset internt i virksomheden, men vi hjælper også gerne med alt det praktiske, hvis I ønsker at benytte eksterne kursuslokaler. Det er helt op til jer.

Det afhænger fuldstændigt af antal dage, undervisere, deltagere med videre.

Udnytter I det maksimale deltagerantal, er et virksomhedskursus ofte en omkostningseffektiv løsning. Nogle kurser koster under 1.700 kr. pr. dag pr. deltager. Andre omkring 2.800 kr. pr. dag pr. deltager.

Vil du vide mere?

Brigitta Bahl Fogt
Brigitta Bahl Fogt, Chefkonsulent
Telefon: 33 95 98 06
Helle Klitlund Bévort
Helle Klitlund Bévort, Chefkonsulent
Telefon: 33 95 96 45

Tænk længere

Kurser og uddannelser – styrk dine kompetencer