Djøf

Djøf og Danske Advokaters arbejds­retlige proces­spil

Har du evnerne til at løse en arbejdsretlig konflikt i samarbejde med nogle af landets dygtigste advokater? Så er processpillet noget for dig.

Hvad er processpillet?

Processpillet er Djøf og Danske Advokaters arbejdsretlige case competition, som henvender sig til jura- og erhvervsjurastuderende.
Som deltager i vores processpil får du - som sagsøger eller sagsøgte - mulighed for at udarbejde en stævning eller svarskrift og procedere i Østre eller Vestre Landsret foran et dommerpanel, der består af dommere og advokater.

Ud fra delfinalerne i landsretter udvælges hold til finalen, hvor du sammen med dit hold får mulighed for at procedere i Højesteret. Efter finalen i Højesteret afholdes der finalereception for alle hos Danske Advokater, hvor vinderne afsløres. Hvert hold får tilknyttet en advokat som vejleder.

Du styrker dit cv, møder førende danske advokater og omsætter arbejdsret til praksis. 

Følg Processpillet og hold dig løbende opdateret på vores Facebookside Djøf og Danske Advokaters arbejdsretslige processpil , eller følg Processpillet på Instagram @arbejdsretligtprocesspil

Hvordan deltager jeg?

For at deltage i Processpillet 2018 skal du være studerende og medlem af Djøf.

Du kan ansøge enten som enkeltperson, eller som gruppe. Hertil skal du skrive din motivation for at deltage, samt vedlægge dit cv og seneste karakterudskrift. Det er ikke et krav, at du har haft arbejdsret, men det er bestemt en fordel. Grupper består 3-5 studerende. Der er et fast proceduretid, som ikke tilrettes efter antal holddeltagere.

Følgende datoer er obligatoriske for din deltagelse. Dit hold deltager kun i én delfinale, og til den afgøres det om I går videre til finalen i Højesteret.

1. marts Præseminar hos Danske Advokater

11. april Delfinale i Østre Landsret

12. april Delfinale i Vestre Landsret

19. april Finale i Højesteret, og efterfølgende finalereception hos Danske Advokater

Deltagere uden for hovedstadsområdet får dækket rejseomkostninger til delfinalerne og finalen. 

Ansøgningsfrist den 18. februar kl. 23.59

Vinderne 2017

Hold 5 -  vejledt af Aagaard Advokater, vandt årets processpil som sagsøgte 

Hold Ø2, vejledt af Horten vandt årets processpil som sagsøgte.

Årets case foregik hos Energi Konsulenterne A/S. Hårdtarbejdende medarbejder Mette Nielsen, havde følte sig stærkt kønsdiskriminerende grundet adskillige afslag til lederstillinger hos Energi Konsulenter, på trods af erfaring og profil match til stillingerne. Det blev startskuddet på en spændende case om manglende fremmøde på arbejdspladsen, afviste telefon opkald og manglende udbetaling af løn og bonus.

Niveauet for alle 10 hold som har deltaget i år har været rigtigt højt og alle hold har fået ros fra dommerne i både landsretterne og i Højesteret.

ProcesspilletProcesspilletComCase­Competition

The leading international case competition for graduate students, within the field of communication.

Doing Business In

Want to solve a business challenge with Novozymes and The Boston Consulting Group abroad? Doing Business In is your opportunity.

Djøfbladet

Sådan skriver du en bedre opgave

Studerende får kritik for at skrive dårligt. Derfor har Djøfbladet spurgt en ekspert i akademisk skrivning om råd til, hvordan man selv kan blive bedre til den akademiske skrivegenre.

Foto: Lars Kruse, AU Kommunikation
Djøf blog

Trænger du til at få slebet dine albuer?

I min optik betyder spidse albuer, at man sætter sig selv først, at man som en anden buldozer kører hen over sine kolleger, og at man vil op i hierarkiet for enhver pris. Det matcher ikke helt spillereglerne for succes i en partnervirksomhed.


Thomas Kantsø
Thomas Kantsø
Chefkonsulent