Djøf

Djøf og Danske Advokaters arbejdsretlige processpil

Har du evnerne til at løse en arbejdsretlig konflikt i samarbejde med nogle af landets dygtigste advokater? Så er processpillet noget for dig.

Hvad er processpillet?

Processpillet er Djøf og Danske Advokaters arbejdsretlige case competition, som henvender sig til jura- og erhvervsjurastuderende.
Som deltager i vores processpil får du - som sagsøger eller sagsøgte - mulighed for at udarbejde en stævning eller svarskrift og procedere i Østre eller Vestre Landsret foran et dommerpanel, der består af dommere og advokater.

Ud fra delfinalerne i landsretter udvælges hold til finalen, hvor du sammen med dit hold får mulighed for at procedere i Højesteret. Du styrker dit cv, møder førende danske advokater og omsætter arbejdsret til praksis. 

Processpillet afsluttes med finalen i Højesteret. Du kan tilmelde dig som enkeltperson eller som gruppe, og for at deltage skal du være medlem af Djøf. Hvert hold får tilknyttet en advokat som vejleder

Hvordan deltager jeg?

Processpillet afholdes i foråret 2018, og der bliver åbnet for ansøgninger i løbet af dette efterår. Processpillet afholdes over et par uger, hvor der sendes stævning, svarskrift og holdene procederer i landsretterne. De bedste hold går derefter videre til finalen i Højesteret. Deltagere uden for hovedstadsområdet får dækket rejseomkostninger til delfinalerne og finalen.

Følg Processpillet og hold dig løbende opdateret om ansøgningsfrist mm. for det næste Processpil på vores facebookside Djøf og Danske Advokaters arbejdsretslige processpil. 

 

Vinderne 2017

Hold 5 -  vejledt af Aagaard Advokater, vandt årets processpil som sagsøgte 

Hold Ø2, vejledt af Horten vandt årets processpil som sagsøgte.

Årets case foregik hos Energi Konsulenterne A/S. Hårdtarbejdende medarbejder Mette Nielsen, havde følte sig stærkt kønsdiskriminerende grundet adskillige afslag til lederstillinger hos Energi Konsulenter, på trods af erfaring og profil match til stillingerne. Det blev startskuddet på en spændende case om manglende fremmøde på arbejdspladsen, afviste telefon opkald og manglende udbetaling af løn og bonus.

Niveauet for alle 10 hold som har deltaget i år har været rigtigt højt og alle hold har fået ros fra dommerne i både landsretterne og i Højesteret.

Djøfbladet

Gratis overbygning for jurastuderende

Justitia Akademi er et nyt tilbud om en weekend-uddannelse til jurastuderende. Målet er at kunne forstå og formidle principperne bag retssikkerhed og menneskerettigheder.

Foto: Pressefoto - Justitia Akademi
Djøf blog

Trænger du til at få slebet dine albuer?

I min optik betyder spidse albuer, at man sætter sig selv først, at man som en anden buldozer kører hen over sine kolleger, og at man vil op i hierarkiet for enhver pris. Det matcher ikke helt spillereglerne for succes i en partnervirksomhed.


Thomas Kantsø
Thomas Kantsø
Chefkonsulent