Djøf

Bliv klædt på til at lande din graduate-stilling

Overvejer du at starte din karriere i en graduate-stilling? Så deltag i Djøfs Graduate Case Competition og få et indblik i rekrutteringprocessen. Så står du skarpt, når du søger din første graduate-stilling.

Hvad er Djøfs Graduate Case Competition?

Graduate Case Competition er for dig, der er nyuddannet eller ved at blive færdig på dit studie, og som overvejer at starte din karriere i en graduate-stilling. Som deltager får du et indblik i, hvordan digitale værktøjer bliver en større del af rekrutteringer i fremtiden. Når du søger et graduate-program, skal du igennem en grundig rekrutteringsproces, som virksomhederne bruger til at lære dig at kende. Ved at deltage i Djøfs Graduate Case Competition træner du rekrutteringsprocesserne på en onlineplatform, og måles ud fra det samlede billede af dig som en potentiel medarbejder.

  Du løser casen hjemmefra på platformen PeerPilot

  Hele Graduate Case Competition afholdes digitalt på caseløsningsplatformen PeerPilot.

  Tilmelding foregår som enkeltperson, hvorefter du sammensættes i en gruppe med andre studerende. Gruppesammensætningen foregår automatisk igennem PeerPilot.

  PeerPilot platformen bruges af mange store virksomheder som et rekrutteringsværktøj. Platformen er bygget op, så den måler fem grundlæggende karakteristika hos case-deltagerne, som tilsammen giver et fuldendt billede af jeres samarbejdsevner: Gennemslagskraft, engagement, samarbejde, holisme og feedback. I praksis betyder det, at alle arbejder på den samme brainstorming, alle er med til at udvælge den bedste idé, og alle arbejder sammen om en fælles løsning.

  Sådan deltager du

  ATP 

  Bliv klædt på til at lande din graduate-stilling med ATP. Den 29. januar har du muligheden for, at arbejde med en spændende case fra Europas tredjestørste pensionselskab ATP. 

  Grundfos

  Kickstart your graduate recruitment with Grundfos - an international company with more than 19.000 employees with headquarters in Denmark. On the 3rd of February you will get the opportunity to work on case by Grundfos and get key insights from their recruitment team.