Arrangement

Live streaming af Djøf Forum 2018

Gratis for medlemmer

Se med når vi streamer årets største medlemsarrangement, og få indblik i, hvordan moderne virksomheder skaber innovation og bruger digitale løsninger til at understøtte forandring og sikre nye forretningsmuligheder.

Hvad handler arrangementet om?

Du har mulighed for at se med fra lænestolen, når Djøf Forum 2018 stiller i år skarpt på innovativ tankegang, og hvordan virksomheder får mest ud af digitale løsninger. Aftenens oplægsholdere vil give dig et spændende indblik i, hvordan virksomheder kan og skal skabe rum for innovation, og hvad det stiller af krav til fremtidens leder og medarbejder.

I forlængelse af dette perspektiv ser vores gæster på, hvordan samspillet mellem innovativ tankegang og digitale løsninger kan skabe nye muligheder for både virksomheder og medarbejdere – nu og i fremtiden.

Program

Kl. 16.30            Velkommen ved Djøfs formand

                          Oplæg af Aric Dromi

Kl. 17.30            Pause

Kl. 18.00            Oplæg af Lucy Adams

                          Oplæg af Magnus Lindkvist

Aric Dromi, futurolog hos førende svensk bilproducent, rådgiver og professionel ballademager

 

Aric Dromi deler sin hverdag op i rollen som inhouse futurolog hos førende svensk bilproducent og som medlem af NTT Innovation Institutes Advisory Board, som blandt andet samarbejder med startups i Silicon Valley. Derudover har Aric Dromi en omfattende foredragsvirksomhed, hvor han rejser kloden rundt for at ændre vores oplevelse af verden og måden, vi tænker forandring.   

Aric Dromi arbejder til dagligt med at se nye aspekter i problemer og løsninger, og hvordan de kan spille sammen og føre til nye koncepter. Han forstår sig på digitale autonome transformationer og ser på de nyeste trends inden for økonomi, politik, demografi og miljøproblemer.

Til Djøf Forum 2018 vil Aric Dromi tale om, hvordan han bruger sin viden om fremtiden og digitale muligheder til at skabe innovative løsninger og nye forretningsmuligheder.

Lucy Adams, direktør for Disruptive HR og tidligere HR-direktør hos BBC

Med inspiration i sin egen frustration over den manglende innovation og nytænkning inden for Human Ressource startede Lucy Adams sin virksomhed; Disruptive HR. Her rådgiver hun HR-chefer og erhvervsledere til at tænke anderledes, så de kan finde nye veje til at tackle klassiske problemstillinger.

Derudover er Lucy Adams også forfatter til bestselleren, HR Disruptive, som er en praktisk guide til, hvordan du kan udvikle din tilgang til at lede dine medarbejdere i en verden udfordret af disruption.

Til Djøf Forum 2018 vil Lucy Adams tale om, hvad det kræver af virksomheden for, at den kan skabe et rum for innovation, og hvilke krav det stiller til fremtidens leder og medarbejder.

Magnus Lindkvist, trendspotter og forfatter

Magnus Lindkvist opsnuser og samler trends for at give et bud på, hvordan livet, samfundet og forretningslivet vil se ud i fremtiden. I sin seneste bog, Minifesto fra 2016, beskriver Magnus, hvordan små idéer er vigtige i en verden af store fortællinger.

I sin bog understreger han, at hvis vi deler fremtidens visioner med dets mangfoldige og modstridende idéer, gør det os i stand til at fordybe os i fremtidens muligheder. Med sin fantastiske timing og politiske ukorrekte humor vil Magnus give dig stof til eftertanke og mange diskussioner i fremtiden.

Til Djøf Forum 2018 vil Magnus Lindkvist tale om myter og fakta for fremtiden og diskutere, om fremtiden skal forstås som en destination, eller om det er en del af nuet. 

Nynne Bjerre Christensen, journalist, Moderator.dk

Nynne Bjerre Christiensen er aftenens moderator.

Oplæggene vil foregå på engelsk.

OBS

Dette arrangement er kun for medlemmer af Djøf

Info om live streaming

Vær opmærksom på, at du ikke behøver at være på fra kl. 16.30. Du kan derfor se live streamingen, når det passer dig bedst. Linket vil være åbent frem til mandag den 26. marts 2018.

Tilmeldingsfrist

22. marts 2018

Pris, tid og sted

  • Medlemmer
    Gratis
  • Torsdag den 22. marts 2018
    Klokken 16.30-19.30

  • ,

Sidste tilmeldingsfrist

Der er sidste tilmeldingsfrist den 22. mar 2018

Tilmeld dig arrangementet

Yderligere spørgsmål til arrangementet?

Arrangementet har referencenr. 30044, hvilket du ofte skal bruge ved kontakt til arrangementskoordinatoren.

Susanne Hindkjær
Netværkskoordinator
Mail: suh@djoef.dk
Tlf.: 33 95 96 64