Arrangement

Djøf Advokat - EYBAs Spring Conference i Paris, Frankrig

Styrk dit internationale netværk ved deltagelse i EYBAs Spring Conference i Paris, Frankrig med tilskud fra Dreyers Fond. Tilmelding åbner tirsdag den 20. februar 2018 kl. 10.00

Hvad handler arrangementet om?

Som medlem af Djøf Advokat er du omfattet af Djøf Advokats kollektive medlemskab af The European Young Lawyers Bar Association (EYBA). Herigennem har du adgang til et netværk af advokater og advokatfuldmægtige fra hele Europa, som mødes, når EYBA 3 gange årligt afholder sine faglige konferencer og netværksarrangementer rundt omkring i Europa.

På baggrund af et gavmildt bidrag fra Dreyers Fond har du i forbindelse med EYBAs Spring Conference i Paris, Frankrig, den 5.-8. april 2018 mulighed for at ansøge Djøf Advokat om støtte til delvis dækning af udgifter forbundet med deltagelse i arrangementet.

Deltager du i EYBA-konferencen, har du derfor mulighed for at søge én af Djøf Advokats 10 pladser, hvor tilmelding til konferencen og betaling af deltagergebyret (ca. EUR 200) sker centralt fra Djøf Advokat, ligesom du derudover kan få refunderet rejseomkostninger (fly, hotel og transfer) med op til kr. 3.000. Det samlede støttebeløb er således ca. kr. 4.500 pr. medlem.

Tilmelding åbner tirsdag den 20. februar 2018 kl. 10.00

Når du har modtaget bekræftelsesmail fra Djøf, er du sikret en plads med økonomisk tilskud.

Du skal herefter selv arrangere transport og overnatning. Nærmere information om konferenceprogrammet, foreslåede konferencehoteller med videre fremsendes til deltagerne, når det foreligger fra EYBA.

Det økonomiske tilskud refunderes efter afholdelse af konferencen og under forudsætning af deltagelse i konferencens faglige og sociale indhold.

Det er på baggrund af tidligere års erfaringer et glimrende netværksarrangement, og interesserede Djøf Advokat-medlemmer, der rejser alene, skal således ikke holde sig tilbage for at tage afsted uden at kende andre deltagere på forhånd.

Maks. deltagere

10

Deltagerbetaling

Der er egenbetaling på dette arrangement.

Spørgsmål til arrangementet eller bare nysgerrig?

Du er velkommen til at kontakte Djøf Advokats bestyrelsesmedlem Iben Bundgaard Jacobsen på telefon 24 60 57 31 eller på iben.jacobsen@maersktankers.com

Djøf Advokat

Dette arrangement er kun for medlemmer af Djøf Advokat.

Tilmeldingsfrist

25. marts 2018

Pris, tid og sted

  • Djøf Advokat
    Gratis
  • Torsdag den 5. april-søndag den 8. april 2018
    Klokken 10.00-23.59
  • Local UJA
    Bouvelard du Palais 4, 75001 Paris

Sidste tilmeldingsfrist

Der er sidste tilmeldingsfrist den 25. mar 2018

Tilmeld dig arrangementet

Yderligere spørgsmål til arrangementet?

Arrangementet har referencenr. 30039, hvilket du ofte skal bruge ved kontakt til arrangementskoordinatoren.

Spørgsmål til tilmeldingen kontakt:
Arrangementskoordinator
Anne Schack Simonsen
acs@djoef.dk