Arrangement

Boost din virksomhed med råd fra erhvervslivets eksperter

Gratis for medlemmer

Er du selvstændig eller overvejer at blive det? Kom og få indblik i hvordan forretningsudvikling helt konkret kan gribes an i en privat virksomhed, når en et ambitiøst start-up bliver rådgivet af ledere og eksperter fra erhvervslivet.

Hvad handler arrangementet om?

Kom og få inspiration til strategien i din egen virksomhed, når et panel af eksperter og erfarne profiler giver strategisk sparring og rådgivning, på de udfordringer som virksomheden står over for.

Virksomheden blev lanceret i starten af 2018 og har udviklet en platform, der automatiserer administrationen af vikarer. Platformen gør hverdagen lettere for både lærere og vikarer, men sikre også en bedre og mere målrettet undervisning for eleverne.

Fokus på Springboardet er, hvordan virksomheden strategisk håndterer forretningsudvikling, herunder forretnings- og prissætningsmodeller samt kapitalrejsning.

Du får inspiration til, hvordan du strategisk håndterer valg af forretningsudvikling, prissætning og kapitalrejsning for at skabe udvikling og vækst i din egen virksomhed. Samtidig er det en mulighed for at skabe værdifulde kontakter i det private erhvervsliv.

Program

Kl. 13.45 - 14.00 Velkommen i Djøf.

Kl. 14.00 - 14.05 Velkommen til virksomheden og ekspertpanelet

Kl. 14.05 - 16.45 Springboard

Kl. 16.45 - 17.00 Networking og sandwich

Pris, tid og sted

  • Medlemmer
    Gratis
  • Tirsdag den 20. marts 2018
    Klokken 14.00-17.00
  • Djøf Jobværksted
    Gothersgade 133, 1123 København K

Yderligere spørgsmål til arrangementet?

Arrangementet har referencenr. 30038, hvilket du ofte skal bruge ved kontakt til arrangementskoordinatoren.

Kontakt chefkonsulent Lars Bo Andersson på telefon 29 88 67 48 eller  lba@djoef.dk