Arrangement

Job- og forretningsmuligheder på arbejdsplatforme

Gratis for medlemmer

Platformsøkonomi, deleøkonomi, samarbejdsøkonomi eller the gig economy.

Hvad handler arrangementet om?

Kært barn har mange navne, og det er en ny beskæftigelsesform, som vinder frem med de digitale platformes indtog i Danmark. Og selv om det lige nu kun er ca. 1% af den danske befolkning, som havde indtjening via en arbejdsplatform i 2017, så byder platformene på eksponentielle muligheder.

Mød 3 forskellige arbejdsplatforme, som hver især udbyder arbejde digitalt:

 • Glitnr: En juridisk rådgivningsplatform, der giver privatpersoner og virksomheder juridisk rådgivning online. Rådgivningen leveres af Glitnrs jurister, som er deltidsansat hos Glitnr. De fortæller kort om, hvordan Glitnr revolutionerer advokatbranchen, og hvordan det er at arbejde på platfomen. Hvad kræver det af kompetencer og overvejelser, inden man kaster sig ud i en sådan beskæftigelsesform?
 • Nexus: En lidt anden spiller som digital arbejdsplatform. Har været på markedet siden 2000 og specialiseret sig i interim management, hvor Nexus er Danmarks førende platform med mere en 7.000 ledere og specialister tilknyttet. Mød partner Poul Larsen, som fortæller, hvorfor vi kan forvente, at endnu flere virksomheder vælger at bruge interimløsninger som et led i deres transformation management. Mød samtidig Palle Øvlisen, som gennem de sidste år har haft en karriere som interim i forskellige virksomheder: Hvilke fordele og ulemper giver det i ens karriere at være et interim menneske?
 • Worksome: Udbyder både crowd og gig work på platformen. Sitet udbyder en bred vifte af opgaver, og Worksomes ambition er at være med til at modernisere arbejdsmarkedet, så flere personer kan arbejde frit, fleksibelt og med en fair betaling. Mød Mathias Linnemann, som er techiværksætter og CEO for Worksome. Han fortæller, hvordan de arbejder med at skabe et moderne og agilt arbejdsliv - den tredje søjle på arbejdsmarkedet.

Program

Kl. 16.30 Tjek ind

Kl. 17.00 Velkommen

Kl. 17.05 Platformsøkonomiens muligheder

Kl. 17.20 Glitnr

Kl. 17.50 Nexus

Kl. 18.20 Tænkepause og networking

Kl. 18.45 Worksome

Kl. 19.15 Paneldebat og interaktion mellem deltagerne

Kl. 19.45 Networking

A Working Future

Frem til udgangen af 2018 vil Djøf ved hjælp af sta­tistik, eksperter og input fra medlemmerne zoome ind på djøfernes fremtidige arbejdsmarked under overskriften A Working Future.

Om Rainmaking Loft

Arrangementet foregår på Rainmaking Loft, som er et co-working space, hvor startup af virksomheder kan slå sig ned og samarbejde på kryds og tværs. Ambitionen med Rainmaking Loft er, at gode forretningsidéer accelerer, når de bliver udfordret af andre.

Tilmeldingsfrist

26. februar 2018

Pris, tid og sted

 • Medlemmer
  Gratis
 • Torsdag den 1. marts 2018
  Klokken 16.30-20.30
 • Rainmaking Loft Copenhagen
  Danneskiold-Samsøes Allé 41, 1434 København K

Sidste tilmeldingsfrist

Der er sidste tilmeldingsfrist den 26. feb 2018

Tilmeld dig arrangementet

Yderligere spørgsmål til arrangementet?

Arrangementet har referencenr. 29964, hvilket du ofte skal bruge ved kontakt til arrangementskoordinatoren.

Arrangementskoordinator
Anne Schack Simonsen
Mail: acs@djoef.dk
Tlf.: 36 91 91 45