Arrangement

Styr dit valg

Gratis for medlemmer

Start dagen med at vælge at komme forbi Djøf og få inspiration til at træffe valg i dit arbejdsliv, der er i overensstemmelse med dine interesser og behov.

Hvad handler arrangementet om?

Vi møder alle udfordringer i vores arbejdsliv. Uanset om udfordringerne er i forhold til at avancere, at tackle stress eller at finde motivationen i arbejdet, så er der én ting, der er fælles for alle: vi skal træffe valg. Hvilken retning skal jeg udvikle mig? Hvordan skal jeg gribe det kommende møde an? Hvordan sikrer jeg balance mellem arbejde og privatliv? Måden vi orienterer os og de ting vi fokuserer på, når vi træffer valg, er essentielle parametre for, hvorvidt vi trives i vores arbejde og for hvordan vi udvikler os.

På morgenmødet vil du blive præsenteret for en række input til, hvordan du kan tackle de små og store valgprocesser i dit arbejde, så du oplever øget kontrol, der hvor det er muligt og ønskværdigt, og lettere opgiver kontrollen, der hvor det er formålstjenligt.

Vil du gerne have inspiration til, hvordan du kan blive en bedre vælger, så mød op til morgenmøde i Djøf kl. 8.30 til 10.00. Vi byder på let forplejning og veloplagt inspiration inden du skal videre til din arbejdsplads. 

 

Afmeldingsfrist

Snarest muligt

Deltagere

Erhvervsaktive

Tilmeldingsfrist

16. marts 2018

Pris, tid og sted

  • Medlemmer
    Gratis
  • Mandag den 19. marts 2018
    Klokken 8.30-10.00
  • Djøfs mødecenter
    Gothersgade 133, 1123 København K

Sidste tilmeldingsfrist

Der er sidste tilmeldingsfrist den 16. mar 2018

Tilmeld dig arrangementet

Yderligere spørgsmål til arrangementet?

Arrangementet har referencenr. 29693, hvilket du ofte skal bruge ved kontakt til arrangementskoordinatoren.

Karrierekoordinator Mette Kilsgaard  karriere@djoef.dk