Arrangement

Djøfs lederkonference 2018

Strategier til morgendagens ledelse - mennesker, marked og mening

Hvordan leder du mennesker, marked og forretning i flere hastigheder? Den 2. maj sætter vi spot på ledestjernerne, giver dig håndfaste strategier og kaster lys på talent for ledelse, når vi uddeler Djøfs lederpris 2018.

Hvad handler arrangementet om?

Morgendagens ledelse er her allerede. Hvis ledelse af morgendagen kræver, at man kan jonglere mange krav og relationer og optage flygtig og tung viden, så man kan lede i flere hastigheder og niveauer, hvordan skaber man så følgeskab? Hvilke kompetencer og strategier skal der til? Så man kan koble mennesker, marked og mening til virksomhedens why - og skabe den rette eksekvering og organisering.

Vi har samlet dem, som bringer dig videre til at lede fremtidens virksomheder, så du kan mestre mennesker og strategier, der giver resultater. Vi giver dig et klart og inspirerende perspektiv og viden, du kan tage med hjem og implementere i morgen.

Kom og oplev

Julian Birkinshaw

Leading an agile organization

Julian Birkinshaw tegner konturerne indenfor organisationsdesign, fortæller os om globale erfaringer og eksperimenter. Hvem der lykkes, og hvad de gør. Julian Birkinshaw åbner begreberne og giver os strategierne.

Julian Birkinshaw er professor i strategi, ledelse og entreprenørskab samt prodekan på London Business School. Han er en af verdens største ledelsestænkere og er kåret som en af Thinkers50. Julian Birkinshaw er en af de førende forskere inden for organisationsdesign og rådgiver utallige større organisationer i, hvordan de bliver klar til den digitale transformation, og er bestsellerforfatter til talrige ledelsesbøger og blandt andet ”Fast/Forward” om agile organisationsformer og udgiver tæt på dagen ”Mind Tools for Managers”.

Læs artiklen ''Millennials' og ny teknologi får ledere til at eksperimentere' med Julian Birkinshaw her

Henriette Thygesen

Global ledelse, der skaber eksekvering og engagement helt ude i linjen

Henriette H. Thygesen er Maersk Group Senior VP and CEO of Svitzer, verdens største slæbebådsfirma. Med en omfattende international ledelseskarriere bag sig og i dag en global ledelse af mellemledere i 33 lande, bæres og drives hendes lederskab af en international praksiserfaring og et dybdefagligt fundament med blandt andet ph.d., E-MBA Global samt MBA. Henriette H. Thygesen vil på dagen dele sit globale ledelsesfundament i mestring af mennesker,marked og forretning. For hvordan skaber man engagement over hele linjen, der når ud til frontlinjen og får eksekveret i rette tid over for kunden?

Mikael Trolle

'Dreams and details' er afgørende, hvis du vil lykkes med at motivere dine medarbejdere og skabe resultater på bundlinjen. Mikael Trolle giver os strategier til at skabe mening på kort og lang sigt, når virkeligheden nu er, at sæsonen konstant forandres.

Mikael Trolle er bestsellerforfatter på det, som pressen kalder 2017's ledelsesbog: ’Dreams & details - genopfind din virksomhed og dit lederskab - mens det stadig går godt’ med Jim Hagemann Snabe. Mikael Trolle vil give os sit bud på, hvordan vi som ledere skal genopfinde ledelsesbegrebet ved at motivere mennesker gennem 'dreams and details'. Mikael Trolle er CEO i Volleyball Danmark samt headcoach for herrelandsholdet. Han har været med til at etablere High Performance Institute, hvor han er en af de centrale undervisere og inspiratorer. Han ejer også konsulentvirksomheden Trolle & Co.

Pernille Engaard

Pernille Enggaard er finans- og erhvervsjournalist med en fortid hos blandt andet Dagbladet Børsen og TV2 Business. I 2011 var hun med til at starte det daglige erhvervsmagasin “Millionærklubben” på Radio24syv, hvor hun i dag er vært og programplanlægger. Pernille er også kommunikationsrådgiver for en række af Danmarks største virksomheder. Pernille er dagens moderator.

Henrik Funder

Henrik Funder er formand for Djøf Privat og vært for Djøfs lederpris og konference 2018. Til daglig er Henrik Category Business Lead i Unilever, hvor han også sidder i den nordiske ledergruppe. Henrik er derudover kåret som en af Danmarks 100 største erhvervstalenter i 2017 af Berlingske Business.

Pernille Enggaard vil i værtskab med Henrik Funder stå for at føre os gennem programmet.

Djøfs lederpris 2018

Prisen tildeles på dagen til en dygtig leder fra erhvervslivet, som gør en forskel i hverdagen. Det er en leder, som evner at skabe resultater gennem andre med tillid, samarbejde og gode beslutninger. Læs mere om Djøfs lederpris

Program

Konferencen starter kl. 16 med tjek ind fra kl. 15.30 og slutter kl. 20. Vi byder på tapas og god vin med mulighed for at netværke i stemningsfulde omgivelser.

   
   
 
 
 
   
 
 
 
   
   

Deltagere

Ledere i private virksomheder.

OBS

Arrangementet er forbeholdt medlemmer af Djøf.

Transport og parkering

S-tog og regionaltog kører til Østerport Station, hvorfra der er ca. 5 minutters gang til Toldboden. Buslinie 26 kører ad Folke Bernadottes Allé.

CfL har 90 gratis parkeringspladser.

Pris, tid og sted

 • Medlemmer
  Gratis
 • Ikke-medlemmer
  1.850 kr. (momsfri)
 • Onsdag den 2. maj 2018
  Klokken 16.00-20.00
 • CfL
  Folke Bernadottes Alle 45, 2100 København Ø

Sidste tilmeldingsfrist

Der er sidste tilmeldingsfrist den 30. apr 2018

Tilmeld dig arrangementet

Yderligere spørgsmål til arrangementet?

Arrangementet har referencenr. 29646, hvilket du ofte skal bruge ved kontakt til arrangementskoordinatoren.

Spørgsmål til tilmelding:
Netværkskoordinator Marianne Klarskov Nielsen
E-mail: mkn@djoef.dk
Spørgsmål til indhold:
Chefkonsulent Nina Skårup Barfod
E-mail: nsb@djoef.dk