Arrangement

Djøf med Løg(n) III - Borgen, Viborg

Gratis for medlemmer

Hvad handler arrangementet om?

Robotterne kommer. Kineserne stjæler vores arbejdspladser, og deleøkonomien smadrer velfærdsstaten, som vi kender den. Men på Christiansborg har ministeren sit modsvar klar: Et spritnyt "Væk med bøvlet"-udvalg. Fulgt op af pjecen: "Sådan bliver du iværksætter med NemID".

Efter at have udstillet absurditeten i styrelsen og idiotien i kommunen er Per Helge tilbage med den store afslutning på Djøf med Løg(n)-trilogien.

Og denne gang skal vi helt ind i djøficeringens hjerte. For uanset, hvor absurd din chef opfører sig. Uanset, hvor latterlige beslutninger han træffer, og hvor idiotisk jeres strategi er. Så er der ét sted i Danmark, hvor det er værre.

 

Læs mere her

DER ER TALE OM ET LUKKET ARRANGEMENT

Tilmeldinger modtages kun fra djøfmedarbejdere (minus chefer) fra djøf-klubberne i Skive-, Randers-, Herning-, Holstebro-, Ikast Brande-, Vesthimmerlands- og Viborg kommune, Region Midtjylland og Nævnenes Hus som deltager gratis på arrangementet.

Dog er det undtagelsvis muligt for andre interesserede, fx offentlige chefer og ledere, medlemmer af AC-klubber samt øvrige, at købe billet til forestillingen med 20% rabat.

Pris, tid og sted

  • Medlemmer
    Gratis
  • Torsdag den 8. marts 2018
    Klokken 19.30-22.00
  • Tinghallen Kongres- og Musikhus
    Tingvej 2, 8800 Viborg

Sidste tilmeldingsfrist

Der er sidste tilmeldingsfrist den 06. mar 2018

Tilmeld dig arrangementet

Yderligere spørgsmål til arrangementet?

Arrangementet har referencenr. 29380, hvilket du ofte skal bruge ved kontakt til arrangementskoordinatoren.

Chefkonsulent
Carsten Nielsen
can@djoef.dk
Tlf. 33 95 98 92
Arrangementskoordinator
Cecilie Erlandsen
cee@djoef.dk
Tlf. 33 95 97 27