Arrangement

Mød virksomhederne - bliv løbevikar til DHL i Odense

Gratis for medlemmer

Gennem Djøfs løbevikarordning har du nu mulighed for at møde en virksomhed på en helt uformel måde.

Hvad handler arrangementet om?

Når DHL stafetten bliver skudt i gang, står mange virksomheder og mangler en løber. Hvis du kan li´at løbe en tur, kan du løse et akut problem og samtidig møde en række medarbejdere i en given virksomhed.

DHL i Odense - Løb for en virksomhed

DHL stafetten er et afslappende motionsløb, og virksomhederne efterspørger ikke løbere, der løber stærkt, men blot løbere, der har lyst til at løbe 5 kilometer. Til gengæld giver virksomheden mad og drikke til dig efter løbet og muligheden for at høre lidt om, hvilke udfordringer de arbejder med i deres hverdag.

Sådan bliver du matchet

Tilmeld dig senest den 14. august. Når virksomhederne tilmelder sig ordningen, får du en mail med kontaktoplysninger på den virksomhed, du skal løbe for. Virksomheden tager derefter kontakt til dig for at aftale praktiske oplysninger.

Det siger løbere fra tidligere år

Alle løbevikarerne har efter løbene sagt, at ordningen har givet dem en god mulighed for at netværke. 31% har efterfølgende en aftale om at mødes med virksomheden igen. Og halvdelen går hjem med ny viden om, hvordan de skal arbejde videre med deres jobsøgning.

Citat fra Djøfs Facebook-gruppe 2015 ”Jeg havde i dag en super god oplevelse med Falck. Rigtigt sødt team hvor alle havde min uddannelsesbaggrund - heldigt. Jeg er klar på endnu en tur og til jer som skal løbe i morgen - glæd jer”

Tilmelding

Er åben for alle studerende og jobsøgende medlemmer af Djøf.

Facebook gruppe

Tilmeldingsfrist

14. august 2017

Pris, tid og sted

  • Medlemmer
    Gratis
  • Tirsdag den 15. august 2017
    Klokken 18.00-21.00
  • OGFs Klubhus
    Stadionvej 43, 5200 Odense V

Yderligere spørgsmål til arrangementet?

Arrangementet har referencenr. 28844, hvilket du ofte skal bruge ved kontakt til arrangementskoordinatoren.

Ulla Kirsten Grymer
ugr@djoef.dk