Velkommen til vores nye website! Nogle steder vil du stadig se vores gamle site - lidt endnu.

Forsikringer

Forsikringer til dig

I Djøf får du attraktive forsikringer, der sikrer dig der, hvor du er i livet – både ude og hjemme hele året rundt. Samtidig får du som forsikringskunde del i økonomiske overskud i Djøf Forsikring.

Mand på vej op ad en stige

Som medlem af Djøf har du adgang til attraktive forsikringer i Djøf Forsikring, der tilgodeser det sted, du er i livet. Uanset om du er studerende, i gang med arbejdslivet eller pensionist.  

Du kan sikre dig selv, din familie, dine ting, dit hjem og dine kæledyr. Både ude og hjemme og hele året rundt, blandt andet indbo, hus, bil, ulykke og rejseforsikring. Du har også adgang til mange særlige fordele. Er dine store børn fx begyndt at bruge bilen, kan du bevare din lave selvrisiko, og samtidig optjener dine børn anciennitet som elitebilist. 

Mand og kvinde ligger i sofa

Få del i økonomiske overskud

Djøf Forsikring er kun for Djøfs medlemmer.

Som forsikringskunde får du direkte andel i varige økonomiske overskud i Djøf Forsikring, fordi du som kunde også er medejer. Jo bedre det går, jo billigere bliver det for dig at være kunde.

Når vi samtidig ved, at medlemmer af Djøf traditionelt har få skader, synes vi, at det giver særlig god mening med et forsikringsfællesskab, hvor overskud kommer dig til gavn.

Det passer bedst til tiden – og til dig.

Få et forsikringstjek

Rådgivning frem for profit

Du får faglig, professionel 1:1 rådgivning, så du hverken får flere eller færre forsikringer, end du har brug for. 

Måske er du en af de mange, der fx har en gammel, unødvendig ekstradækning på din computer. Eller har glemt at justere din indboforsikringssum, efter du har købt nye møbler, kunst eller smykker – det kan koste dig dyrt, hvis uheldet er ude. 

Hos os får du de forsikringer, der matcher dine behov, så du er sikret rigtigt gennem hele livet. 

Djøf Forsikring er desuden et samarbejde med Købstædernes Forsikring, der også er ejet af kunderne og derfor har dig i centrum frem for profit.

Djøf Forsikring

Få forsikringer, der dækker dig, dit hjem og dine ting til attraktive priser. Og spar ekstra 10%, når du samler flere forsikringer i Djøf Forsikring.
Se dine muligheder
En ung kvinde og mand kigger på hinanden

Forsikring

Forsikring til studerende

Køb Djøfs attraktive indboforsikring til studerende, der er skræddersyet til dit studieliv. Fra 59 kr. om måneden.

Læs om forsikringen til studerende