Djøf blog

Nytårsforsæt: Jeg vil ikke være nogen seriel-brokker

Jeg HADER den første uge i januar. Jeg kan ikke komme op om morgenen. Er kronisk trist, drømmer om Thailands sol, om en mere trimmet krop og om kolde øl på Søndre Boulevard. Kickstarter 2017 med nogle effektive karriere-nytårsforsæt.

Af Thomas Kantsø

Jeg HADER den første uge i januar. Så er det sagt. Jeg kan ikke komme op om morgenen. Er kronisk trist, drømmer om Thailands sol, om en mere trimmet krop og om kolde øl på Søndre Boulevard.

SÅ for lige at kickstarte 2017 og komme igennem de her mørke uger, har jeg lavet nogle nytårsforsæt.

Jeg vil gerne:

  • Være mere effektiv - I virkeligheden betyder det for mig: Ta’ dig nu sammen Thomas, og ryd op på dit kontor og dit skrivebord. Lav nu den to-doliste, og se, om du kan bruge den aktivt i din hverdag.

  • Være mere struktureret og imødekommende - I virkeligheden betyder det fx for mig: Huske at svare mails HURTIGT – eller bare huske at svare mails. Jeg MÅ ikke svare mails i sidste øjeblik på min telefon, inden jeg går i seng.

  • Være mere professionel -  I virkeligheden er det en note til mig selv om, at jeg ikke magter altid at være 10 minutter for sent på den i 2017. Få nu for pokker skrevet de artikler i lidt bedre tid og brug lidt ekstra tid på forberedelse inden møder.

  • Være mere fokuseret og til stede - I virkeligheden er det skæld ud til mig selv. HVORFOR sidder jeg konstant med hovedet nede i min mobiltelefon? Både før møder - og nogle gange under. Det er jo her, jeg skal møde mine kollegaer. Jeg skal spørge dem, hvordan de har det og hvad de går og laver. I stedet tjekker jeg mine likes på Instagram!! Det er SLUT. Jeg vil prøve at lytte noget mere og tale mindre. Hvilket måske bliver det sværeste for mig at overholde, som det talende væsen, jeg er.

  • Være mere i åben dialog – Jeg vil simpelthen, gøre noget mere af det, der var det mest grænseoverskridende for mig i 2016 – jeg vil dele mere.

Sådan! Det er mine faglige nytårsforsæt. 

Mine grænser blev rykket i 2016

Mine grænser om at dele er ellers blevet rykket i 2016. Jeg har været meget bange for at dele viden, erfaringer og mine egne oplevelser tidligere i mit liv. Men den feedback man får, når man deler emner, andre folk kan relatere til, den er helt og aldeles vidunderlig. Jeg har lært ekstremt meget om djøferne gennem den feedback, jeg fået, når jeg har delt mine egne karriereoplevelser i blogindlæg, artikler og interviews.  OG jeg har lært meget om mig selv.

Jeg er ikke bange for at dele

Hvorfor er det så svært at sige, hvad vi syntes, er hårdt ved at være et arbejdende menneske. Jeg får ofte at vide, at jeg er modig? Og ”er du ikke bange for at din chef læser med?”. NEJ, det er jeg ikke bange for. For det er nødvendigt, at min chef også hører, hvad der sker i mit hoved. Og det har faktisk gjort mit 2016 rigtig godt. Jeg har oplevet en stor forståelse fra mange sider, efter jeg er begyndt at dele.

Jeg vil ikke være nogen seriel-brokker. Jeg vil hellere være kendt for at være ham, som man ved, hvad tænker – ham som er ærlig. Det er ikke så pleaser-agtigt. Men man ved, hvor jeg står – og jeg indrømmer gerne mine fejl. For dem kommer jeg også til at lave i 2017…

Når jeg taler med chefer, siger de næsten enstemmigt, at de har svært ved at læse medarbejderes tanker. Jeg har været meget bange for at dele mine tanker. Mine ønsker om udvikling, eller mit ambitionsniveau. Det har jeg gjort både i blogindlæg og til min chef. 

Min erfaring

Det gør ikke ondt at dele konstruktive tanker og ønsker for din karriere. Du får ikke altid din vilje, men du får bedre mulighed for at påvirke din arbejdsdag, hvis du deler dine tanker og ønsker for fremtiden.

En stor del af mine karrieresamtaler med djøfs medlemmer handler nemlig om alt det, man aldrig får delt med sine kollegaer eller med sin chef. Mange får aldrig sagt, hvad man ønsker. Læg mærke til, at jeg ikke siger, vi bare skal sige fra alle sammen. Jeg siger, at vi skal sige til! I alt for mange år troede jeg det var farligt. Det var unødvendig bekymringstid. Gør man det på en god måde, kan vi sagtens dele.

Hermed et godt nytår fra dele-typen, som lytter noget mere og ikke seriel-brokker i 2017. Ønsker mig selv pøj pøj med det – og ønsker alle andre et fantastisk nytår

tka

Thomas Kantsø

Chefkonsulent

Jeg blogger om DIT arbejdsliv. Om rekruttering af djøfere fra dimittend til topleder, karriereudvikling, kompetenceafklaring, trivsel og tendenser – med fokus på det, der virker. Det gør mig glad at hjælpe andre til at navigere og opnå succes i deres karriere. Jeg tror på værdien af et godt personligt brand og underviser til dagligt i sociale medier.

Skriv kommentar

Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.