Djøf blog

Ny inspiration til ledige

Djøfs nye Jobsparringsordning giver jobsøgende øget energi i jobsøgningen

Af Mette Sommer
 

I mit daglige arbejde sparrer jeg ofte med jobsøgende medlemmer, som fortæller at det nogle gange kan være svært at holde gejsten oppe i jobsøgningen, når man oplever afslag på afslag.

Det har Djøf forsøgt at gøre noget ved gennem en ny ordning: Djøfs Jobsparringsordning.

Ordningen går ud på, at hvis man er ledig og har været jobsøgende i 3-12 mdr., så kan man i en afgrænset periode få en erfaren djøfer som aktiv og konstruktiv sparringspartner og få inspiration til at søge nye veje i jagten på jobbet.

Vi har allerede foretaget ca. 40 match i foråret mellem jobsøgende og erfarne djøfere og resultaterne af ordningen er meget positive.

  • Forløbet har givet de jobsøgende større selvtillid/gå-på-mod og øget energi i jobsøgningen, og
  • For rigtig mange har den fornyede energi ført til at de har landet et job.

Vi har her i efteråret foretaget en ny runde af match, men det er muligt at skrive sig på venteliste, til næste gang vi matcher jobsøgende med erfarne djøfere.

Du kan læse mere om Djøfs Jobsparringsordning her.

msa

Mette Sommer

Chefkonsulent

Jeg sparrer dagligt med medlemmer om deres arbejdsliv og karriere. Det er alt fra løn og ansættelsesvilkår til karriereovervejelser. Jeg har derfor bred erfaring med de udfordringer og muligheder, der er på arbejdsmarkedet og ved, hvad der rører sig af aktuelle emner.

Jeg vil løbende bringe nogle af disse emner op. Håber, at du er nysgerrig på at læse med.

Skriv kommentar

Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.