Djøf blog

Klausuler, igen, igen

Det sker stadig jævnligt, at vores unge medlemmer tror de bliver forgyldt, hvis de får en eller to klausuler tilføjet deres kontrakt. Denne misforståelse af klausuler må ikke fortsætte.

Af Lydia Langgaard Djurhuus

Jeg har sagt det før (her), nu siger jeg det igen. I skal aldrig bede om at få klausuler tilføjet jeres ansættelseskontrakt. I skal hellere bede om at få dem fjernet.

Det sker nemlig stadig jævnligt, at jeg er i kontakt med unge djøf’ere, der i forbindelse med en kontrakt gennemgang hos os, siger:

”Jeg vil gerne have en klausul i min kontrakt, hvad skal jeg gøre for at få sådan én”? Hvorfor spørger jeg, og svaret er typisk: ”jeg har hørt, at man bliver kompenseret så godt for en klausul”.

Svaret er igen, igen, det er en rigtig dårlig idé og nej, du bliver ikke kompenseret godt for en klausul ved ansættelsens ophør. Tvært imod. Kompensationen bliver nemlig modregnet i lønnen fra ny arbejdsgiver.  

Husk også, at klausulen kan være den direkte årsag til, at din karriere indenfor din branche begrænses i et omfang du ikke kan forestille dig er muligt.

lld

Lydia Langgaard Djurhuus

Chefkonsulent

Stoppede i Djøf marts 2017

Rådgivning og sparring ift. kontrakter, vilkår i forbindelse med ansættelse eller afsked, herunder forhandlinger med din chef og undervisning – det er mit arbejde. Jeg har også erfaringer fra ansættelse på arbejdsgiverside. Hensigten med bloggen er at perspektivere mange af arbejdslivets problemstillinger. Læs med og se om min viden, tanker eller vinkler giver en tiltrængt "ahaoplevelse".

Skriv kommentar

Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.