Djøf blog

Jobmuligheder ved tandlæger og praktiserende læger

Er det dig, der skal fylde tandlægens administrative huller og give lægen en strategisk indsprøjtning?

Af Ulla Grymer

Ved du om din tandlæge har en strategi for, hvordan de øger deres kundeandel eller kundetilfredshed? Eller om din læge har de mest hensigtsmæssige arbejdsgange og har styr på den nyeste overenskomst for lægesekretæren?

Er du generalist og søger du job, så vil jeg anbefale dig at rette blikket mod netop de to brancher. Der kan være et job eller nogle freelanceopgaver til dig. Mine kollegaer og jeg er gennem det sidste halve år blevet kontaktet flere gange af tandlæger og læger, der vil høre mere om muligheden for at få en djøfer ansat, og tilmed har deres fagblade bragt nogle artikler om muligheden, se artiklen fra Tandlægebladet og de praktiserendes lægers tidsskrift.

Tandlægerne og lægernes behov er forholdsvis ens. De efterspørger typisk generalister, der kan varetage opgaver som 

  • Koordinere administrative opgaver
  • Stå for den skriftlige kommunikation på hjemmesiden
  • Sparre med ledelsen om personalet eller strategien
  • Effektivisere arbejdsgange
  • Stå for indkøb og lagerstyring evt i samarbejde med andre klinikker
  • Sikre at praksissen/klinikken overholder krav og overenskomster ift. hygiejnekrav, kontrakter, etc.
  • Dokumentere medarbejdertilfredsheden og arbejde på at nedbringe sygefraværet
  • Stå for økonomien
  • Stå for kontakten til det offentlige
  • Sikre at patienterne er tilfredse med klinikken/praksissen

Behovet for djøfere er opstået, da klinikker og praksisser vokser, dokumentationskravet og nye regler er øget og patientkulturen ændret.

Disse job indeholder klassiske djøf opgaver, men det er endnu ikke et klassisk djøf arbejdsmarked, så opfordringen er klar; find de større lægehuse og tandlægepraksisser, og undersøg om de kunne have behov for at få løst en eller flere af de nævnte opgaver.

 

 

 
ugr

Ulla Grymer

Chefkonsulent

Min blog giver dig viden og konkrete råd om djøfernes jobmarked her og nu. Hvilke nye brancher ansætter djøfere? Hvad efterspørger arbejdsgivere? Hvordan søger du de nye jobs?

Gennem mit job i Djøf snakker jeg med mange virksomheder, der ansætter deres første djøfer, og min blog bygger derfor på fakta og information, der er nemt for dig at anvende.

Skriv kommentar

Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.