]]> ]]>

Djøf blog

Vil du vækste?

Tilskudsordninger til ansættelse af højtuddannede.

Af René Óli Rasmussen

 … så ansæt en djøfer!

Skal du udvikle eller optimere din forretning, ud på markedet med et nyt produkt eller noget helt tredje – har du så overvejet, at en højtuddannet kan hjælpe dig på vej? Al erfaring viser nemlig, at ikke alene kan en højtuddannet medarbejder hjælpe dig med at afklare nogle af virksomhedens udfordringer, men de medvirker også til vækst i din virksomhed.

Ikke nok med at en højtuddannet medarbejder kan hjælpe din virksomhed til vækst, har du nu også mulighed for, at ansættelsen sker med tilskud. De forskellige tilskudsordninger giver dig således mulighed for at opleve den værdi, en højtuddannet kan bringe til din virksomhed, før du ansætter på ordinære vilkår.

Du kan læse mere om de forskellige ordninger via dette link

Går du med overvejelser om at ansætte en højtuddannet, er du meget velkommen til at kontakte Djøf på tlf. 33 95 97 14 eller djoef@djoef.dk for at høre nærmere om, hvad det vil sige at ansætte en djøfer.

rra

René Óli Rasmussen

Chefkonsulent

Jeg blogger her om min hverdag i Djøf. En hverdag hvor jeg forhandler med arbejdsgivere, rådgiver medlemmer om ansættelsesvilkår og underviser i lønforhandling. Omdrejningspunktet er dit arbejdsliv, og bloggen er mit indspark til at sende nogle gode råd videre.

Skriv kommentar

Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.