Djøf blog

180 studie- og praktikant jobs

Djøf arbejder benhårdt på at finde og synliggøre studie- og praktikant/trainee stillinger.

Af Sine Dyhre-Petersen

Jeg har tidligere blogget om hvor vigtigt det er at få studierelevante kompetencer på CV'et, mens du er studerende. Men det er heller ikke en hemmelighed, at det kan være virkelig svært få et relevant arbejde, fordi du er i hård konkurrence med dine studiekammerater.

Det gør mig derfor stolt at sige, at det er noget vi i Djøf arbejder ben hårdt på at ændre. Mine kollegaer i Studenterrådgivningen og i Beskæftigelsessekretariatet har indgået en alliance, for at kortlægge studie og praktik/trainee stillinger.

Og det er med succes, for det har rent faktisk virket!

Det har ført til at der på Jobunivers, i skrivende stund, ikke er mindre end 75 studiejobs og 105 praktikant/trainee stillinger.

Men det stopper ikke her.

Tip om job

I håbet om at være med til at skabe og ikke mindst synliggøre endnu flere jobs, har vi nu gjort det muligt for dig at komme med tips til, hvor det næste studiejob kan findes.

Det kan for eksempel være, at du skifter fra et studiejob til et andet, hvor din arbejdsplads skal ansætte en ny student. Eller også har du bare hørt om en ledig stilling et sted. Eller måske har du været i praktik i en virksomhed, hvor de overvejer at ansætte en student.

Du kan tippe et ledigt job, ved at skrive til os her.

Spred endelig budskabet til dine studiekammerater. Det kan jo være, at det er med til at skabe dit næste studiejob.

sdp

Sine Dyhre-Petersen

Rådgiver

Stoppede i Djøf juli 2015. 

Jeg rådgiver inden for job og karriere, hvor ét fokus er at hjælpe studerende med at træffe kvalificerede valg for at stå stærkt som nyuddannet. Her sparrer jeg med unge djøfere om deres overvejelser og dilemmaer samt rådgiver i løn og ansættelsesforhold. Studielivet vil derfor være i fokus på min blog, hvor jeg også vil hente inspiration fra mit eget studieliv, men intet emne er på forhånd udelukket.

Skriv kommentar

Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.