Kontakt os
Ring på 33 95 97 00
Alle hverdage kl. 9.00-16.00.
12 stærke stemmer lægger nye trædesten mod et mere meningsfuldt arbejdsliv. Tag med på årets konference, og lad dig inspirere af visdom, visioner og vovemod.
1 dag
Vær med, når vi for tredje år i træk sætter erhvervsledere, forskere og debattører stævne på konferencen ’Organisationer i bevægelse’.
Glæd dig til en dag med revolutionerende perspektiver på, hvordan vi kan skabe mening, sammenhængskraft og succesfulde organisationer.
På dagen vil vi udforske, om vi skal gå fra hierarki til harmoni, fra fastlåste systemer til fleksibilitet, fra magt til medbestemmelse og fra organisationer til organismer.
Lad dig inspirere af høvdingens visdom, feministens vision og ungdommens kultur. Gør dig klar til at omfavne AI for at skabe øget trivsel, og forbered dig på at tage livtag med organisationers sunde fornuft.
På de skræddersyede private sessions kan du dykke dybere ned i de områder, der fascinerer dig mest. Her kan du stille spørgsmål, netværke og få indsigt, der er relevant for netop din situation.
Hør bl.a. om ledelse af unge, inklusion, regenerativ ledelse og AI’s indflydelse på medarbejdertrivsel, og kom hjem med ny inspiration og best practice fra banebrydende forskning og eksempler fra erhvervslivet.
Vi udbyder konferencen i samarbejde med CfL.
Arbejder du med at forme og transformere din organisation, er konferencen skræddersyet til dig. Uanset om dit fokus er ledelse, HR, forandringsprocesser eller udviklingsprojekter, får du værdifulde indsigter.
Tag dine kolleger med, og få 25% rabat på hver ekstra tilmelding. I får automatisk rabatten, når I tilmelder jer samme dag.
Tjek ind, og tank op med lidt at drikke og spise
Moderator Nikolaj Sommer byder velkommen
Mød Dennis Nørmark
9.10
Gid min chef var høvding – sådan får vi de ledere, vi fortjener
Ledelse står på tærsklen til revolution. Hierarkierne smuldrer, og nye samarbejdsformer vokser frem. Det handler ikke om at afskaffe ledelse, men om at reformere den. Vær med, når vi udfordrer nutidens ledelsesmodeller.
Mød antropolog Dennis Nørmark, som opfordrer os til at genopdage den oprindelige idé med ledelse. Hvad kan vi lære af fortidens samfund og deres ledere, der både var empatiske og effektive?
Bliv inspireret til at tænke anderledes om fremtidens ledelse, og få svar på:
Dennis Nørmark, antropolog og forfatter
Mød Jan Molin
10.00
Et opgør med den sunde fornuft i organisationer
Dyk ned i en inspirerende og udfordrende diskussion om fremtidens organisationer. Jan Molin er en stærk stemme i debatten om det moderne arbejdsliv. Molins indflydelse strækker sig fra akademiske kredse til erhvervslivet. Med skarpe observationer og banebrydende forskning udfordrer Molin den traditionelle sunde fornuft og tilbyder nye perspektiver på, hvad det kræver at bevæge organisationer.
Hør Molins bud på:
Jan Molin, professor emeritus, Copenhagen Business School
Introduktion til ’private sessions’
Pause
Vælg mellem 3 private sessions
Mød Noemi Katznelson
1. Ny ungdomskultur? Ny virksomhedskultur?
Er de unge ved at revolutionere virksomhedskulturen? Når ungdomsforsker Noemi Katznelson ser på dagens ungdom, ser hun mere end blot en gruppe i mistrivsel. Hun ser en generation, der kan ændre vores arbejdsliv radikalt. De unges fokus på mental sundhed, balancen mellem arbejde og fritid og samfundsansvar er ikke kun trends, men dybt rodfæstede værdier, der vil transformere fremtidens organisationer.
Er vi som organisationer klar til at møde kravene fra en generation, der ikke bare taler om, men også forventer forandring? Bliv klogere på, hvordan ungdomskulturens indtog på arbejdsmarkedet kan føre til en revolution i virksomhedskulturen.
Noemi Katznelson, professor og leder af ungdomsforskning ved Aalborg Universitet
Mød Andreas Lindemann
2. Fra vision til virkelighed – sådan skaber du en regenerativ organisationskultur
Hvad mener vi egentlig, når vi taler om regenerativ ledelse? Hvad er udfordringerne? Og hvordan griber vi det an i praksis?
Hvis du opfatter regenerativ ledelse som et velment, men måske naivt ønske om at redde verden, så er det altså nu, at du skal spidse ører. Regenerativ ledelse er hverken blødt eller diffust. Det kan gøres meget konkret. Og det virker. Det første stikord kommer her: Det mest regenerative, vi kan gøre, er at omfavne alt det, vi allerede har til rådighed i organisationen.
Hør, hvordan du gør i praksis, når vi sammen med Andreas Lindemann udforsker de 5 vigtigste principper for at frisætte vores virksomheder og udvikle og implementere livgivende organisatoriske kulturer.
Bliv en del af samtalen, og vær med til at forme en mere positiv og bæredygtig fremtid:
Andreas Lindemann, partner og ledelsesrådgiver, Promentum
Mød Henrik Stenmann
3. Hvem skal høste gevinsterne, når AI øger din arbejdsevne med 50 procent?
Antallet af platforme og teknologiske muligheder er vokset så hurtigt, at det er umuligt at følge med. Én ting står dog klart: En personlig AI-assistent har et enormt potentiale til at understøtte vores produktivitet – og måske endda vores arbejdsglæde.
Bruger du generativ kunstig intelligens rigtigt, kan din effektivitet gå fra 1 til 1,5, men det rummer også en række dilemmaer. Hvem skal høste gevinsterne? Skal AI være en genvej til kortere arbejdstid eller øget konkurrencekraft? Og hvad med alle dem, der ikke tager AI til sig?
De spørgsmål udforsker vi sammen med Henrik Stenmann, kendt som grundlægger af datavirksomheden IIH Nordic og pioner inden for firedages arbejdsuge i Danmark.
Henrik Stenmann, stifter af The Sky AI og grundlægger af datavirksomheden IIH Nordic
Frokost
Vælg mellem 3 private sessions
Mød Lars Terp
1. Inklusion som ledestjerne. Menneskesyn og talentudvikling i CPH
Københavns Lufthavne (CPH) sætter en ny standard ved at integrere mangfoldighed som en central del af deres lederudviklingsprogram. Lars Terp leder denne banebrydende indsats, der fokuserer på diversitet, inklusion og lige muligheder. Programmet er en hjørnesten i lufthavnens strategi og skal sikre, at alle medarbejdere føler sig inkluderet og værdsat.
Vær med, når Lars deler de konkrete tiltag, der skal til for at skabe en arbejdsplads, hvor mangfoldighed er en styrke. Bliv inspireret af CPH’s innovative metoder til talentudvikling og inklusion, og få indsigt i, hvordan de skaber en kultur, hvor alle kan trives og bidrage.
Lars Terp, Senior Vice President og Head of People & Capabilities i Københavns Lufthavne
Mød Mette Kjærgaard Svendsen
2. Mental sundhed: Hvad med ledernes trivsel?
Flere undersøgelser dokumenterer, at især den yngre generation er ramt af mistrivsel, og vi har med god grund et skarpt fokus på medarbejdernes mentale sundhed. Men hvordan forholder det sig med lederne? Det har Københavns Kommune sat særligt spot på i år, hvor en række initiativer skal både kortlægge og understøtte ledernes trivsel.
Kom og hør om kommunens erfaringer, tilgange og metoder. Få indblik i, hvordan man arbejder med trivsel på en arbejdsplads, hvor lederne skal navigere i en kompleks organisation med et højt arbejdspres og med modsatrettede krav fra medarbejdere, borgere, pårørende og politikere. Få svar på, hvordan Københavns Kommune arbejder med at skabe bæredygtige lederliv.
Mette Kjærgaard Svendsen, organisationspsykolog og chefkonsulent i Arbejdsmiljø København, Københavns Kommune
3. Ny undersøgelse: Hvordan påvirker AI trivslen på arbejdspladsen?
Forbered dig på en fremtid, hvor AI ikke kun ændrer, hvordan vi arbejder og organiserer os, men også hvordan vi føler og trives på arbejdet. AI er mere og andet end højere effektivitet – det er din nye bedste ven, din nye assistent, det er automatisering og hidtil uset gennemsigtighed på arbejdspladsen. Det er en teknologi, der gennemgribende vil ændre vores arbejde, arbejdsmiljø og trivsel.
Udnyt muligheden for at få en række nye perspektiver på AI, arbejdsmiljø og trivsel, når DareDisrupt løfter sløret for en række spændende pointer fra en helt ny analyse udarbejdet i sommeren 2024 for parterne på arbejdsmiljøområdet. Hør om fornyet arbejdsglæde og faglig sorg – og andre vigtige indsigter fra analysen.
Anders Hvid, co-founder, DareDisrupt
Pause
Mød Emma Holten
14.50
Vi ligger, som vi har redt, så lad os rejse os
”Aldrig har vi været så rige, men aldrig har vi haft så massiv en krise af mistrivsel!” Få stof til eftertanke, når Emma Holten går til angreb på samtidens største paradoks. Hun opfordrer os til at tage ansvar og skabe forandring og tilbyder samtidig en klar vision for en bedre fremtid.
Emma Holten er blevet internationalt kendt på rekordtid som feministisk aktivist og skribent. Med udgangspunkt i sin bog ’Underskud’ udforsker hun, hvordan økonomi er blevet politikkens modersmål og magtens sprog. Hun afslører, hvordan økonomernes beregninger, selv når de er usikre, bliver ophøjet til sandheder.
Bliv inspireret, og få nye perspektiver på, hvordan vi kan anskue organisationer og samfund. Find et nyt sprog for, hvad der virkelig skaber værdi, når Emma Holten opfordrer os alle til at rejse os og handle.
Emma Holten, debattør, forfatter og feminist
Mød Louise Gade og Jakob Riis
15.30
Lederens Dilemma Live
Der er altid læring at hente, når Børsens chefredaktør Nikolaj Sommer hver uge samler et panel af erfarne ledere og eksperter i studiet for at diskutere løsninger på lederlivets mulige og umulige dilemmaer.
Denne gang får både nytte- og underholdningsværdien et nøk op, når vi inviterer til Lederens Dilemma Live. Sammen med vært Nikolaj Sommer vil to af Danmarks mest højprofilerede ledere diskutere nogle af alle de dilemmaer, der opstår, når forestillingen om det gode arbejdsliv tager en dramatisk drejning.
I debatten møder du:
Louise Gade, EVP, People, Culture & Sustainability i Salling Group
Med Louise Gade på scenen møder du en HR-direktør, der med indlevelse og autoritet kan trække tråde til både det offentlige og private – og til vidt forskellige brancher. Tilbage i 2002 blev hun valgt som den hidtil yngste og første kvindelige borgmester i Aarhus Kommune, men hun valgte helt at forlade politik i 2009. Siden har hun bl.a. arbejdet som vicedirektør på Aarhus Universitet og som prorektor på Via University College. Hun tiltrådte som Executive Vice President i Salling Group i 2018.
Jakob Riis, CEO i Falck
Kriserne stod i kø, da Jakob Riis i 2017 satte sig i direktørstolen i Falck. Koncernen er siden blevet godt og grundigt genrejst af den tidligere koncernchef i Novo Nordisk, der med skarpe analyser og en god portion selverkendelse flere gange har medvirket i Lederens Dilemma. Jakob Riis begyndte sin 20-årige karriere i Novo Nordisk, hvor han avancerede i forskellige roller, og er nu bestyrelsesmedlem i bl.a. Lundbeck.
Moderator samler op på dagen
Hvem møder du?
Jan Molin
Oplægsholder, Professor emeritus, fhv. uddannelsesdekan, CBS
Hvem møder du?
Jan Molin
Oplægsholder, Professor emeritus, fhv. uddannelsesdekan, CBS
Emma Holten
Oplægsholder, Debattør, foredragsholder og forfatter
Hvem møder du?
Emma Holten
Oplægsholder, Debattør, foredragsholder og forfatter
Dennis Nørmark
Oplægsholder, Antropolog, forfatter og medlem af Tænketanken Fremtidens Arbejdsliv
Hvem møder du?
Dennis Nørmark
Oplægsholder, Antropolog, forfatter og medlem af Tænketanken Fremtidens Arbejdsliv
Noemi Katznelson
Oplægsholder, Professor og leder af ungdomsforskning ved Aalborg Universitet
Hvem møder du?
Noemi Katznelson
Oplægsholder, Professor og leder af ungdomsforskning ved Aalborg Universitet
Jakob Riis
Oplægsholder, CEO i Falck
Hvem møder du?
Jakob Riis
Oplægsholder, CEO i Falck
Henrik Stenmann
Oplægsholder, Stifter af The Sky AI
Hvem møder du?
Henrik Stenmann
Oplægsholder, Stifter af The Sky AI
Louise Gade
Oplægsholder, EVP, People, Culture & Sustainability i Salling Group
Hvem møder du?
Louise Gade
Oplægsholder, EVP, People, Culture & Sustainability i Salling Group
Anders Hvid
Oplægsholder, Medstifter af DareDisrupt
Hvem møder du?
Anders Hvid
Oplægsholder, Medstifter af DareDisrupt
Lars Terp
Oplægsholder, Senior Vice President og Head of People & Capabilities i Københavns Lufthavne
Hvem møder du?
Lars Terp
Oplægsholder, Senior Vice President og Head of People & Capabilities i Københavns Lufthavne
Mette Kjærgaard Svendsen
Oplægsholder, Chefkonsulent i Arbejdsmiljø København, Københavns Kommune
Hvem møder du?
Mette Kjærgaard Svendsen
Oplægsholder, Chefkonsulent i Arbejdsmiljø København, Københavns Kommune
Andreas Lindemann
Oplægsholder, Ledelsesrådgiver, cand.scient.pol. og master i organisationspsykologi
Hvem møder du?
Andreas Lindemann
Oplægsholder, Ledelsesrådgiver, cand.scient.pol. og master i organisationspsykologi
Nikolaj Sommer
Moderator, Nyhedsdirektør og chefredaktør på Børsen samt vært på Lederens Dilemma
Hvem møder du?
Nikolaj Sommer
Moderator, Nyhedsdirektør og chefredaktør på Børsen samt vært på Lederens Dilemma
Praktisk information
Her får du svar om de vigtigste praktiske informationer. Har du andre spørgsmål, så kontakt os endelig.
Medlemmer
4.700 kr. ekskl. moms
Ikke-medlemmer
5.700 kr. ekskl. moms
Se alt om, hvornår og hvordan du kan afmelde dig i vores handelsbetingelser.
En måned før start modtager du eller din arbejdsplads en faktura.
Se alt om betaling i vores handelsbetingelser.
Når du tilmelder dig en aktivitet hos Djøf, skal vi bruge nogle oplysninger om dig. Du kan læse i vores privatlivspolitik, hvordan vi håndterer og beskytter dine personoplysninger.
Få ny viden og inspiration
Kontakt os
Ring på 33 95 97 00
Alle hverdage kl. 9.00-16.00.