04.12.2013

Formålet med netværket er at give djøfere faglige og sociale relationer på tværs af brancher, organisationer og virksomheder i byen, ved at skabe eller vedligeholde et dansk, professionelt netværk. 

Vi holder jævnligt spændende arrangementer, der fokuserer på medlemmernes faglige interesser og aktuelle temaer. Eksempler kan være faglige oplæg, debataftener, CV-kursus og hjælp til jobsøgning m.m.

Under fanen "Arrangementer i New York" til venstre i menuen kan du læse om de kommende arrangementer.

Du kan også møde os - og netværke - i vores LinkedIn gruppe Djøf USA, som dækker hele USA.

For at blive medlem af Djøf New York netværket og dermed modtage invitationer til de forskellige arrangementer, skal du give Djøf besked. Det gør du ved at skrive til Trine Mose på tmo@djoef.dk.

Drømmer du om en karriere i USA?

Djøf New Yorks arbejdsgruppe

Et netværk er ikke stærkere end dets medlemmers engagement. Og vi ved, at andre netværksmedlemmer kan lære af dine erfaringer og ideer.

Som medlem af Djøf New York-netværket er du altid velkommen til at foreslå og deltage i planlægningen af faglige og sociale arrangementer, så dine ideer kan sættes i spil.

Den måde, vi har valgt at organisere os på i New York er, at vi har en netværksansvarlig og en arbejdsgruppe af konceptudviklere og eventmagere. Arbejdsgruppen er åben for alle, der har lyst, og man forpligter sig ikke på andet, end at møde op, når man har tid.

Vi holder møde ca. en gang om måneden, hvor vi brainstormer og ideudvikler på, hvordan vi kan gøre vores tilbud til djøfere i New York endnu bedre. Har du kommentarer, spørgsmål, ideer til arrangementer, som du gerne vil have, vi går videre med - eller har du lyst til at være med i gruppen - er du velkommen til at skrive til Djøf New Yorks netværksansvarlige, Camilla Thorgaard, på dk,djoef,djoefnewyork – eller til Lone Grevy fra Djøfs sekretariat: dk,djoef,lgo.

Husk at oplyse Djøf om dine nye, personlige oplysninger (ændring af adresse, e-mail osv.) så du altid modtager relevant information. Det kan du gøre elektronisk via linket til Mit Djøf.

Netværksansvarlig

Camilla Thorgaard

Arbejdsgruppe

Mathias Krarup

Louise Henriksen
Morten Larsen
Pytrik Dieuwke Oosterhof

Kontakt os på: dk,djoef,djoefnewyork