04.03.2014

Er du bevidst om, hvad der motiverer dig som leder, og hvordan du bedst udfolder dit lederskab? Overvejer du næste skridt som leder - måske i retning af en mere strategisk rolle? Hos Djøf får du professionel sparring i et fortroligt rum, så du kan træffe dine karrierevalg på det bedst mulige grundlag. 

Djøfs erfarne karrierekonsulenter tilbyder ledersparring, der tager afsæt i den situation, du står i lige her og nu. Eksempler på temaer kan være:

 • Ny som chef
 • Lederrollen generelt
 • Krævende organisationsændringer
 • Balance mellem job og fritid
 • Outplacement
 • Ønske om nyt job

Fysisk møde, telefon eller Skype

Karrieresparringen foregår ofte ved, at du kommer til Djøf i Gothersgade til et møde. Men vi tilbyder også at afholde møderne via telefon eller Skype, som måske kan gøre det lettere for dig at presse sparringen ind i en travl hverdag. Sparring via Skype kan også være en fordel for medlemmer, der ikke bor eller arbejder i Københavnsområdet – og kræver blot, at du har en Skype-profil.  

Hør nærmere om mulighederne - eller book et møde - ved at ringe på 33 95 98 85, mandag til fredag kl. 9 - 16 eller send en mail til dk,djoef,karriere

Tilbuddet om en times ledersparring er gratis.

Coaching for ledere

Et coaching-forløb er en intensiv, individuel kompetenceudvikling, som bliver tilpasset dine udfordringer og fokuserer på din personlige udvikling i dit arbejdsliv. Svarene på, hvordan du bedst muligt får dine styrker og værdier til at folde sig ud, og hvilke prioriteringer og indsatser, du med fordel kan foretage, bor i dig selv. Coachen er din professionelle samtalepartner, der fungerer som ”bevidsthedsskaber” og katalysator for din personlige afklaring.

Gennem coachingsamtalerne kan du bl.a. få:

 • større selvindsigt gennem refleksion og bevidstgørelse omkring din aktuelle karrieresituation
 • nye vinkler på din karriere og et nyt blik på din aktuelle situation
 • ideer til hvordan du bedre bringer dine personlige ressourcer i spil
 • afklaring til at skabe varige resultater med aktive handlinger
 • større sikkerhed, når valgene skal træffes
 • styrke til at handle efter dine egne mål

Form og pris

Coachingforløbet kan du få i to forskellige former:

 • Et coachingforløb af 3 x 1½ times varighed. Medlemspris 6.750 kr. plus moms
 • Et coachingforløb af 4 x 1½ times varighed inkluderende en test tilbagemelding. Medlemspris 9.950 kr. plus moms. 

I begge coachingforløb aftaler du individuelt med din coach, hvornår samtalerne skal holdes. Samtalerne gennemfører I som fysiske møder i Djøf, alternativt som telefonmøder, eller via Skype.

Du har mulighed for at tilkøbe yderligere coachingsessioner af 1 ½ times varighed. Medlemspris: 2.250 kr. plus moms.  

Du kan booke et coachingforløb hos karrierekoordinator Joanna Vieten på 33 95 98 85 mandag - fredag kl. 9.00 - 16.00. Du kan også sende en mail til dk,djoef,karriere

Personlighedstestning

Vi tilbyder at give test tilbagemelding på enten Saville Consulting Wave ® - Focus Styles persontest, eller på Decision Dynamics test – karrieremodellen. En test tilbagemelding foregår ved et personligt møde med erfaren og testcertificeret coach.

Persontestning tilbydes som supplement til et coachingforløb, eller som en separat test samtale. Prisen for at blive testet og få en testtilbagemelding er 3200 kr. plus moms og samtalen varer 1½ time.

Du kan booke en test inkl. tilbagemelding hos karrierekoordinator Joanna Vieten på 33 95 98 85 mandag - fredag kl. 9.00 - 16.00. Du kan også sende en mail til dk,djoef,karriere.

Outplacement for ledere

Nogle gange stopper dit lederjob før du selv vil, og du bliver måske tilbudt outplacement. Vi bringer gerne vores erfaringer i spil i dialog med dig om, hvordan kommer du videre i din karriere.

Der findes en række professionelle udbydere af outplacement-ydelser. Djøf har lavet samarbejdsaftaler med nogle af dem. Tag en snak med en af vore konsulenter for at sikre mest muligt udbytte af dit forløb, og få sparring omkring hvad du bør være opmærksom på, når du vælger udbyder.