For 6 millioner kr. blandet

Af Pia Vive

Som om den regnvåde sommer ikke var nok: Ledighedstallene er også deprimerende. Over 3.000 djøfere står uden job. Dimittendledigheden har rundet 40 procent. Av.

Så det er med god grund, at Djøfs bestyrelse har afsat 6 millioner kroner til en ekstraordinær indsats for beskæftigelsen. Og sat i forhold til de nævnte tal er de gode historier måske stadigvæk små, men mange bække små osv. Så læs nu lige med her.

Det sker flere gange om ugen, at mine kolleger fortæller om virksomheder, der har kontaktet os, fordi de måske har brug for en djøfer. Vi hørte f.eks. om en virksomhed, der havde brug for en jurist i et vikariat. To uger senere fik min kollega en mail med ordlyden:

”Igen tak for din indsats! Vi havde samtaler med tre kandidater i går og i dag kl 10 startede vikaren.”

Det gør mig ganske enkelt glad.

Og undskyld, hvis du har læst historien før, men jeg er stadig ikke træt af at fortælle om Karin, der driver et netværk for 100 virksomheder, som Djøf nu får mulighed for at fortælle, hvilken værdi det kan give at ansætte en djøfer. Tænk hvis vi alle kunne sætte vores personlige netværk i spil på den måde! Mange bække små, du ved … Så har du spottet en jobmulighed, må du endelig give os et praj på djoef.dk/tipomjob

I øvrigt er det nu sådan, at den første annonce på jobunivers.dk er gratis for virksomheder, der aldrig har annonceret der før. På den måde får vi virksomheder, der ikke traditionelt ansætter djøfere i tale, så vi kommer ind på nye jobmarkeder.

Din e-mailadresse vil ikke blive vist offentligt.
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.
Kommentér
Send mig en mail når der er nye kommentarer på siden.
Kommentér