1 medlem - 100 jobs?

Af Pia Vive

Takket være Karin Lindegaard har Djøf fået mulighed for at fortælle ca. 100 virksomheder på Sjælland, hvilken værdi det kan give dem at ansætte en djøfer. ”TAK, Karin”, siger jeg bare. ”Hvor er det godt tænkt!”

 

Karin har virksomheden Evenweeks, hvor ca. 100 virksomheder netværker. De mødes i 8 lokale netværk i lige uger – even weeks – og drøfter deres udfordringer og opgaver, og 2 gange om året mødes de alle sammen, sammen. Og Karin har gjort det helt geniale at give nogle af mine kolleger i Djøf adgang til en lille håndfuld af de lokale netværk samt mødet for hele flokken i efteråret. Mine kolleger får så 10-15 minutter til at overbevise virksomhederne om, at de med fordel kan ansætte en djøfer. Djøf skal altså give svaret på, hvilken værdi djøferne kan give deres virksomhed.

Karins mulighed for at hjælpe Djøf med at få flere djøfere i job er helt enestående, men mindre kan også gøre det. Faktisk hører vi gerne om ALLE jobmuligheder – store som små. Så hvis du mener, der er en i dit netværk, hvis virksomhed eller arbejdsplads godt kunne bruge en djøfer, må du endelig give et praj på www.djoef.dk/tipomjob.

 

PS. Jeg kan i øvrigt hilse fra Karin og sige, hun allerede har haft en djøfer ansat i Evenweeks, som videnpilot. Og at det var så god en erfaring, at hun i øjeblikket søger efter én til at hjælpe hende med at drive netværk for virksomheder.

Så længe jobannoncen er aktiv, kan du se den her.

Din e-mailadresse vil ikke blive vist offentligt.
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.
Kommentér
 • Anette B

  God stil med netværk :-)

  Jeg har selv været ude i et halvt års tid i en meget lille virksomhed i løntilskud, og styrken ved min HA/cand.comm. var især, at jeg kunne noget af "det der strategiske tænkning". Hvor små virksomheder ofte drukner i kortsigtet drift, var det helt klart en force, at jeg tænkte på tværs og strategisk ift. deres aktiviteter.
  Selvfølgelig lavede jeg også mange driftsopgaver - men jeg fik dem til at tænke lidt mere over "den dér kommunikation" i et højere perspektiv og mere som et strategisk værktøj end "bare hjemmesiden".

  Skriv et svar

  1

  Pia Vive

  Godt at høre (altså. læse) din historie. Det er netop noget af det, du beskriver her, som vi gerne vil have kommunikeret ud til de mindre virksomheder. Så tak for, du deler dine erfaringer :-)

  Skriv et svar

  0

  Læs mere
Send mig en mail når der er nye kommentarer på siden.
Kommentér