Søg job – sammen

Af Pia Vive

Den 6. juni slår vi dørene op for nye jobsøgningsfaciliteter her i Djøf. Det nye er ikke kun selve lokalet – det er også de tanker, vi har gjort os om, hvordan det skal bruges: Det er netværksorienteret.

Det betyder i al sin enkelthed, at du kommer her, fordi du gerne vil

 • sparre om din ansøgning
 • høre andres mening om, hvilken profil de tror, man er på udkig efter i et bestemt jobopslag
 • få et par andre øjne på, om du signalerer det rigtige på LinkedIn
 • osv.

Vi har bedt om input til, hvordan vi skulle indrette det nye jobsøgningsværksted både på Facebook og i vores gruppe på LinkedIn. Og både jobkonsulenter og jobsøgende har sagt, at der skal være både cafeborde og et sofahjørne, hvor man sidder, så man har ansigterne mod hinanden – også for rent fysisk at understrege, at vi som jobsøgende er her for at være sammen og hjælpe hinanden. Så det har vi selvfølgelig sørget for – ud over trådløst internet, så du kan gå på nettet med din bærbare.

Tirsdag formiddag fylder vi jobsøgningsværkstedet med tips og tricks til LinkedIn (i lige uger), og vi inviterer f.eks. en virksomhed, jobcoach eller rekrutteringskonsulent til at øse af deres erfaringer, inden vi gør klar til en 3 km løbetur, for dem der har lyst (i ulige uger). Tjek tirsdagsprogrammet her.

Som sagt åbner vi jobsøgningsværkstedet den 6. juni og har åbent mandag-fredag kl. 9-16. Vi glæder os til at byde alle jobsøgende medlemmer velkommen og hører gerne, hvordan jobsøgning som en netværksaktivitet kan fungere endnu bedre. Også gerne her på bloggen.

piv

Pia Vive

Chefkonsulent og Social Media Manager

Arbejder med, hvordan Djøf kan bruge sociale medier, og hvordan de forskellige sociale tjenester kan give dig værdi i dit arbejdsliv - i forbindelse med jobsøgning, faglig identitet og netværk.

Blogger mest om, hvordan du kan bruge LinkedIn, Twitter og Facebook. Mindre om, hvordan Djøf kan.

Din e-mailadresse vil ikke blive vist offentligt.
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.
Kommentér
 • Hasse Gårde-Askmose

  Held og lykke med initiativet :-)

  fra en gammel SFA'er

  Skriv et svar

  1

  Pia Vive

  Tak, Hasse :-)

  Skriv et svar

  0

  Læs mere
 • Peter Kryger Sander

  Fint initiativ og i tråd med det vi arbejder med i Jobklub Hørsholm

  Skriv et svar

  2

  Beskæftigelseschef, Gert Nielsen, Djøf

  @Peter tak for feedback. Vil du fortælle mere om, hvad I arbejder med i Jobklub Hørsholm?

  Skriv et svar

  1

  Peter Kryger Sander

  Vi kører et forløb, der væsentligst handler om netværksdannelse for ledige ud fra tesen "Det er et meget hårdt arbejde, at være jobsøgende, og du er mutters alene om din indsats". Vi møder de ledige på et ugentligt 2 timers møde, hvor vi har et kort indlæg om værktøjer i beskæftigelsesindsatsen samt som det væsentligste en runde, hvor deltagerne "coacher og sparrer" med hinanden omkring cv'er, ansøgninger, jobsamtaler m.m. Forløbet har nu i pilotform kørt 5 gange og midtvejsevalueringen fortalte, at det var netværket, der var det væsentlige for deltagerne

  Skriv et svar

  1

  Beskæftigelseschef, Gert Nielsen, Djøf

  Det lyder væsentligt og spændende. Jeg vil gerne høre mere om effekt, samt om erfaringer med kontakt til virksomheder/arbejdsgivere. Vi kan tales ved i et andet medie,-)

  Skriv et svar

  0

  Læs mere
Send mig en mail når der er nye kommentarer på siden.
Kommentér